News Flash:

Cum sa te transformi intr-o femeie irezistibila, in doar 5 minute

9 Aprilie 2018
1002 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie irezistibila mare

Iti place sa fii mereu in centrul atentiei si sa atragi privirilebarbatilor? Stiinta atractiei iti vine in ajutor si iti dezvaluie cum devii irezistibila in doar cinci minute, scrie time.com. De acum, nu mai trebuie sa iti faci griji ca nu ai forme perfecte sau trasaturi impecabile, poti oricand sa fii pe placul altor persoane! 

Vrei sa stii cum devii irezistibila in doar cinci minute? Este suficient sa tii cont de atuurile si calitatile pe care le ai si sa nu eziti sa le pui in valoare!

1. Simtul umorului este considerat sexy
Potrivit oamenilor de stiinta, femeilor le plac barbatii care le fac sa rada, iar barbatilor le plac femeile care stiu sa aprecieze umorul de calitate. Oamenii care au un simt al umorului foarte dezvoltat au sanse mai mari sa gaseasca persoana potrivita pentru ei. De ce umorul este considerat sexy? Pentru ca acesta este asociat cu inteligenta, asa ca nu ezita sa zambesti mai des si sa fii deschisa la glume.

Trucuri de a cuceri un barbat care vor functiona mereu

2. O abordare deschisa este mult mai apreciata
Potrivit oamenilor de stiinta, persoanele care sunt deschise si care sunt mai usor de abordat au sanse mai mari sa traiasca o poveste frumoasa de iubire. In cadrul unui studiu, mai multi barbati au fost rugati sa spuna ce i-a determinat sa abordeze o femeie, iar acestia au raspuns ca au fost deseori incurajati de atitudinea pe care aceasta a avut-o. Astfel, daca ii lasi unui barbat impresia ca iti place de el, sansele ca el sa te considere atragatoare si sa te abordeze vor fi mult mai mari.

3. Orice conversatie este importanta
Arthur Aron, psiholog la Universitatea din New York, este de parere ca oamenii pot construi legaturi puternice in mai putin de o ora. Orice conversatie este importanta, iar femeile si barbatii se pot cunoaste mai bine in momentul in care povestesc diferite experiente din viata lor. Profesorul de psihologie este de parere ca doar 36 de intrebari sunt suficiente pentru a cunoaste mai bine pe cineva. Persoanele care au participat in cadrul unui studiu bazat pe acest set de intrebari au reusit sa dezvolte o relatie mult mai puternica decat ar fi reusit intr-o perioada mai lunga.

4. Personalitatea este cel mai mare atu al unei femei
Vrei sa afli cum devii irezistibila in doar cinci minute? Afla ca personalitatea este cel mai mare atu al unei persoane, asa ca nu ezita sa folosesti acest lucru in avantajul tau. Potrivit oamenilor de stiinta, orice femeie trebuie sa fie spontana, desteapta, placuta si mereu atenta la detalii. In cadrul unui studiu, mai multi barbati au fost intrebati ce considera irezistibil la o femeie, iar acestia au raspuns ca sunt atrasi de femeile care au o personalitate frumoasa.

4 trucuri pentru a cuceri o femeie in doar 6 minute

5. Emotiile te pot ajuta sa faci o noua cucerire
Potrivit oamenilor de stiinta, barbatii sunt mult mai atrasi de femeile care pot sa le ofere emotii puternice. Acestia vor sa se indragosteasca de modul in care o femeie se comporta si interactioneaza cu ei. Desigur, si aspectul fizic este important, insa femeile care au o inteligenta emotionala foarte dezvoltata au sanse mai mari sa faca o noua cucerire. Potrivit barbatilor, emotiile sunt contagioase, iar ei se simt cel mai bine in momentul in care au experiente similare de viata cu femeia pe care vor sa o cucereasca.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1250 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004923 (s)