News Flash:

Sfaturi ale expertilor, care te ajuta sa-ti gasesti repede un iubit

8 Aprilie 2018
995 Vizualizari | 0 Comentarii
flirt mare 3

Multe femei traiesc cu senzatia ca nu vor gasi niciodata barbatul ideal, acel partener care sa le ofere fericire, liniste, echilibru. Exista cateva trucuri care te ajuta sa iti gasesti un iubit, daca te numeri printre pesimiste. 

1. In primul rand, trebuie sa renunti la ideea ca dragostea vine cand te astepti mai putin. E ca si cum ai spune ca joburile vin fara sa depui CV-uri. Trebuie sa pornesti cu asta in cautarea iubitului tau. Asta nu o spunem noi, ci Pepper Schwartz, expert in relatii si profesor la University of Washington.

2. Iesi in locuri in care intalnesti oameni cu pasiuni asemanatoare alor tale. Daca vrei sa gasesti un iubit care sa aiba aceleasi preocupari, aceleasi hobby-uri ca ale tale, nu e nimic mai simplu decat sa frecventezi astfel de cluburi, de cercuri in care oamenii isi impartasesc ideile. Inscrie-te la un curs de dans daca iubesti miscarea sau la tenis, daca iti place sa dai cu racheta.

3. Nu te lua dupa poze! Expertii americani in relatii sustin ca multe femei sunt dezamagite dupa ce merg la intalnire in urma unei conversatii online. Nu iti face asteptari prea mari pana cand nu ai contact direct cu acel barbat.

Trucuri care te ajuta sa-l uiti pe fostul iubit

4. Nu cauta barbati perfecti. Nu toti barbatii sunt romantici, nu toti masculii stiu ce inseamna sensibilitatea feminina. Concentreaza-te asupra unui parteneriat, asupra unei prietenii. Vei vedea ca incetul cu incetul, lucrurile vor evolua frumos intre voi doi.

5. Ocupa-te de tine. Vrei o coafura mai indrazneata? Simti ca daca schimbi machiajul ai putea avea mai mult succes? Poate chiar asa e! Nu stii niciodata pana nu incerci cu adevarat!

6. Intreaba-l daca vrea sex din prima. Fa tu asta ca sa iti dai seama daca vei avea un iubit sau doar o aventura de-o noapte.

7. Nu te lipi de un barbat care nu e mereu disponibil. Este chinuitor sa astepti dupa o persoana care te tine in sah.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006397 (s)