News Flash:

Cove, primele declaratii despre plecarea de la ”Vorbeste lumea”! A spus totul foarte clar

25 Noiembrie 2017
1996 Vizualizari | 0 Comentarii
cobe

Cove a vorbit pentru prima data despre plecarea de la emisiunea”Vorbeste lumea”. Prezentatorul TV a dezvaluit detalii si despre noua emisiune in care va fi implicat.
Cove marcheaza o noua lovitura in cariera! Prezentatorul TV va avea un rol important in noua emisiune ”Ma insoara mama”, motiv pentru care Adela Popescu i-a cerut direct sa vorbeasca franc despre plecarea de la ”Vorbeste lumea”.

”Spune-le clar oamenilor daca pleci sau nu de la emisiune!”, i-a cerut Adela Popescu direct colegului ei de prezentare.

Cove s-a conformat si a spus ca nu pleaca, ci ca va lipsi cateva zile pentru a participa la preselectiile pentru viitoarea emisiune, ”Ma insoara mama”: ”Eu nu plec de la Vorbeste LUmea. Voi fi plecat numai cateva zile, in care Adela va trebui sa se descurce singura, insa important e ca nu plec de la emisiune. O sa fie numai cateva zile in care o sa merg la preselectiile pentru ”Ma insoara mama”. Important e ca nu plec de tot!”.

 

" Vorbeste lumea" : Stiri si exclusivitati din lumea mondena, sfaturi de sanatate, frumusete, moda, alaturi de cei doi prezentatori si invitatii lor speciali

 

Stela Popescu a fost invitata, cu doua zile inainte sa moara, la un eveniment, acolo unde i s-a inmanat premiul pentru intrega activitate. Actrita a prezentat semne ca nu este bine inca de pe scena, era incoerenta si fara sa-si dea seama a scapat premiul din mana.

Chiar daca oamenii au observat ca ea nu se simte bine, nimeni nu a solicitat ajutorul unei ambulante. Oana Zavoranu s-a declarat extrem de dezamagita de felul in care s-a comportat publicul si a avut o reactie extrem de dura la adresa Andreea Marin. Aceasta s-a fotografiat stand la masa cu Stela Popescu, iar Oana Zavoranu o considera pe Andreea Marin vinovata intr-un fel ca nu a luat atitudine fata de starea Stelei Popescu.

Oana Zavoranu o ataca in termeni extrem de duri pe Andreea Marin si are un limbaj destul de puternic la adresa acesteia.

"Da, este foarte ciudat cum si cand au vazut ca a scapat premiul, au stat ca tontii si nu si-au dat seama ca nu e ok. Ei aplaudau in pustiuri, ceva ce era alarmant, nu de aplaudat. O sala plina de prosti, care se uitau la un om cu care realmente se intampla ceva grav. Putea fi salvata daca macar unul din ei anunta SMURD-ul de urgenta, ca din cate inteleg, Dna Stela a murit chiar in noaptea aceea dupa ce au chemat-o sa ii dea un premiu de care ea nu avea nevoie. Ea primise toate premiile posibile. Avea nevoie de un om pe faza, nu de papitoii din preajma ei din acea seara. Mare, mare pacat!", a spus Oana Zavoranu.

Dupa ce o femeie a comentat la postarea sa, atragand atentia ca Stela Popescu se afla la masa cu Andreea Marin, Oana Zavoranu a reactionat in termeni foarte duri.

"Zana este o superficiala si o falsa, preocupata doar de propria-i persoana sau premiile pe care le primeste de la lingai carora le place o muratura fara pic de vana in ea, care este plina de rautate si frustrari. Fix in pix a durut-o pe ea de starea alarmanta a Dnei Stela, dar prefacuta cum e si cum v-a prostit pe toti, logic ca a fost prima care a scris o intreaga polologhie despre Dna Stela, in disperarea ei de a mai iesi in evidenta cu ceva! Lumea incepe sa vada ca aceasta individa este o arivista oportunista, care mimeaza bunatate si candoare. Vad ca toti ati observat ca aceasta Andreea Marin era la masa cu Dna Stela si ca nu i-a pasat ca, de fapt, pe ea o intereseaza doar sa dea interviuri si sa fie pozata, sau sa faca reclama la balsam de par in gradina ei ofilita!
Chiar nu ati inteles pana acum cine este aceasta zana obosita si infatuata? O falsa si o oportunista plina de sine? Nu ati inteles ca pt ea doar beculetul camerei aprinse conteaza si in afara camerelor este de o rautate morbida? Si ca atunci cand nu e filmata sau pozata, isi da arama pe fata? Ati uitat cum zbiera ca o hitlerista, ca ea omoara cainii cu mana ei? Desi niciun caine nu o ataca si ea zbiera ca o isterica? Ca e, de fapt, o isterica? Pentru ea important era sa dea ea bine, nu dadea atentie decat fotografiilor! Treziti-va va spun de aceasta individa odioasa de ani de zile! Iar azi tot pentru ca e o ipocrita, a postat peste tot cat de tare o aprecia, blablabla si fraierii ii dau Like. La ce? Ca era la masa cu Dna Stela pentru acelasi premiu si si-a bagat unghia in gat ca nu l-a primit ea, ci o artista adevarata? De ce va lasati prostiti in continuu. De ce credeti ca asta pretuieste viata, cand ea nu iubeste nimic decat pe ea si atentia nemeritata care i-o dau toti lingaii obositi ca si ea? Wake up people!", a raspuns Oana Zavoranu.


cove stela popesc oana zavoranu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.015548 (s)