News Flash:

Bucurie mare in familia lui Pepe!

25 Noiembrie 2017
1165 Vizualizari | 0 Comentarii
pepe r10

Miguel, fratele mai mic al lui Pepe, se va casatori cu aleasa inimii sale, Georgiana. Cantaretul si Raluca Pascu vor fi nasii lor.

 

Miguel pregateste nunta cu Laura Georgiana, eveniment care va avea loc in luna noiembrie. Viitorul mire a decis sa isi faca un costum pe comanda.

Pepe si Raluca sunt si nasii baietelului lui Miquel, care a venit pe lume in urma cu cateva luni.
 

Pepe (n. 20 iulie 1979, Bucuresti, Romania), pe numele adevarat Nicolae-Ionut Pascu, este un cantaret si prezentator de televiziune roman.
Ca sa-mi platesc lectiile de canto, eu am muncit pe branci. Am facut o gramada de lucruri: am filmat pe la nunti si alte petreceri private, am fost ospatar, vanzator de haine sau de cafea... Niciodata nu mi-a fost rusine ..., dupa cum spunea intr-un interviu.

A debutat in 1996 la Ploiesti, la un festival de muzica usoara, unde a obtinut premiul trei. Dar succesul a venit in 1999, cand a devenit solistul fostei trupe "Latin Express", care a introdus pentru prima data stilul flamenco in Romania. In vara anului 1999, "Latin Express" a castigat premiul I la festivalul de muzica usoara de la Amara, iar ulterior locul II la festivalul de muzica usoara de la Mamaia, cu piesa "Nu te mai doresc". .

A urmat un videoclip, si dupa aceea albumul "Pasiune".

Din 2000 pana in prezent, evolueza individual sub numele Pepe, fiind unul dintre cei mai apreciati cantareti de muzica latino din Romania cu una dintre cele mai frumoase familii din showbiz.

sursa

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1217 (s) | 43 queries | Mysql time :0.013861 (s)