News Flash:

Cum sa iti vopsesti parul natural? Aceasta reteta EXTRAORDINARA va va face parul sa arate perfect! VIDEO

4 August 2016
16534 Vizualizari | 0 Comentarii
vopseste par7
Aproape orice femeie se simte rusinata de firele albe de par intrucat acestea sunt asociate cu inaintarea in varsta. Nicio femeie nu vrea sa fie catalogata drept batrana. In plus, femeile vor sa ramana pentru totdeauna tinere si frumoase asa ca firele albe sunt o adevarata problema.
Intelegem perfect  dorinta femeilor de face tot posibilul sa isi mascheze firele albe de par, motiv pentru  care in acest articol va vom arata o metoda sanatoasa prin care va puteti masca firele albe de par fara sa folositi niciun fel de vopsea. Metoda noastra nu implica vreun fel de tratament sau aplicarea unor solutii de vopsire, ci este o metoda cat se poate de naturala si de simpla.
V-ati gandit vreodata sa folositi cafeaua  pe post de vopsea naturala de par? Daca nu stiati, va informam ca, inca de acum foarte mult timp, cafeaua a fost folosita pe post de vopsea si tratament. Cafeaua macinata naturala este un ingredient natural excelent de vopsire a parului. Cu ajutorul cafelei, parul negru sau inchis la culoare va dobandi o stralucire aparte. Pe langa acest lucru, va puteti  vopsi linistite parul cu cafea. Majoritatea femeilor si-a vopsit parul cel putin o data in viata. Probabil ca si voi. Asta inseamna ca stiti cu toatele cat de costisitor financiar poate fi vopsitul parului. Mai mult decat atat, nu toate produsele ne lasa satisfacute dupa ce ne vopsim. Fie nu ne iese culoarea pe care ne-am dorit-o, fie nu are stralucirea la care ne asteptam si asa mai departe.
De ce sa nu va faceti propria vopsea acasa, complet naturala, folosind cafeaua?
Folositi cafeaua pentru a va mentine parul sanatos
In general metodele naturale de vopsire a parului nu au o lunga durata de viata, dar macar nu va afecteaza in niciun fel scalpul si firul de par. Potrivit Institutului National de Cancer, la momentul actual sunt aproximativ 5000 de solutii chimice ce se folosesc in vopselele de par conventionale si multe dintre ele sunt cancerigene. Cafeaua, in schimb, este un produs complet natural si  poate aduce numeroase beneficii parului dumneavoastra.
Daca veti folosi aceasta compozitie naturala pe baza de cafea veti avea stralucirea parului la care ati visat dintotdeauna si veti stimula cresterea firului de par. De altfel, a fost demonstrat stiintific, potrivit unui studiu din 2007 care a fost publicat in Jurnalul International de Dermatologie, cafeaua stimuleaza, intr-adevar, cresterea parului.
Cum sa folositi cafeaua pentru a va vopsi parul?Faceti o cafea organica tare, de preferat expresso. Cafeua non-organica nu este foarte indicata intrucat poate avea chimicale adaugate. Apoi:

Lasati cafeaua sa se raceasca
Amestecati 2 cani din cafeaua preparata anterior cu un balsam natural de par, adaugati 2 lingurite de cafea orgnica macinata si o cana de cafea preparata la rece
Aplicati aceasta compozitie pe par si lasati sa isi faca efectul timp de aproximativ o ora
Clatitul cu cafea
Dati-va cu sampon pe par si apoi turnati cafea pe par. Lasati la actionat timp de 20 de minute. Folositi otet de mere pentru a inlatura cafeaua si pentru a intari nuanta si clatiti cu apa calduta.
Veti vedea ca nuanta ciocolatie pe care o veti obtine la final este extrem de frumoasa, iar parul nu va fi fost afectat in niciun fel. Daca nu vedeti rezultatul imediat, repetati acest proces timp de cateva zile si permiteti-i cafelei sa penetreze bine firul de par.
Daca doriti sa aflati mai multe despre cum va puteti vopsi parul in mod natural cu cafea, va invitam sa urmariti video-ul de mai jos.

Galerie Video


orice femeie
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1215 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005296 (s)