News Flash:

Care a fost, de fapt, cauza morții maestrului Alexandru Arșinel

30 Septembrie 2022
695 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel avere 1

Alexandru Arșinel s-a stins din viață pe patul de spital la vârsta de 83 de ani. Mai avea multe de spus pe scenă, se gândea chiar și la un spectacol de retragere, însă soarta a făcut ca nimic din toate acestea să nu poată fi realizate. Maestrul a cedat, în cele din urmă, din cauza problemelor de sănătate care s-au ținut scai de el în ultimii doi ani.

Care este, de fapt, cauza morții maestrului Alexandru Arșinel

Cu toate că familia marelui actor a păstrat discreția până în ultimul moment și în continuare, în afară de a confirma decesul actorului, nu a furnizat nicio altă informație către opinia publică, este binecunoscut faptul că Alexandru Arșinel suferea de mai multe afecțiuni. Maestrul avea diabet zaharat, probleme cu rinichii și de hipertensiune arterială, la care se adaugă și problemele cardiace. În toamna anului trecut, actorul a fost operat de două ori la inimă și părea că starea lui de sănătate se îmbunătățește. Nu a fost așa, din nefericire.

Alexandru Arșinel și-a dat ultima suflare pe patul de spital, fiind internat în Secția de Terapie Intensivă. Avea probleme grave cu respirația, iar medicii au decis să-l intubeze și să-l ventileze artificial.

„În această seară, marele actor Alexandru Arșinel, s-a stins din viață în urma unei lungi suferințe. Domnul Alexandru Arșinel a fost internat pe data de 15 septembrie 2022, în Spitalul Universitar de Urgență București și de o săptămână se afla în secția de Terapie Intensivă. Conducerea Spitalului Universitar de Urgență București transmite condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească”, a transmis Spitalul Universitar.

Publicul l-a așteptat să se întoarcă pe scenă, dar el a plecat la Ceruri unde o va reîntâlni pe camarada sa de-o viață, regretata Stela Popescu.

Unde va fi înmormântat Alexandru Arșinel

S-a aflat unde va fi înmormântat marele actor Alexandru Arșinel, decedat joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Maestrul avea locul de veci cumpărat de mai mulți ani și pregătit pentru acest moment. Și-a dorit să nu le dea bătăi de cap copiilor și s-a ocupat de toate pentru când avea să treacă la cele veșnice.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat în Cimitirul Bellu din Capitală, însă nu pe Aleea artiștilor întrucât marele actor și-a dorit un loc mai retras. Mormântul lui Alexandru Arșinel este situat în apropierea capelei centrale din Cimitirul Bellu.

Sunt un om gospodar! Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu, declara în urmă cu câțiva ani marele actor.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, dar neconfirmate de familia actorului, Vasile Muraru, directorul Teatrului de Revistă Constantin Tănase și prieten al lui Alexandru Arșinel se va ocupa de înmormântarea acestuia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1296 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005755 (s)