News Flash:

O veste bună!

Două sate din Timiș vor beneficia de o investiție în infrastructura de canalizare

22 August 2023
245 Vizualizari | 0 Comentarii


Două sate din sudul municipiului Lugoj, ambele aparținând de comuna timișene Știuca, vor beneficia de o investiție majoră în infrastructura de canalizare. Această inițiativă este finanțată prin intermediul programului "Anghel Saligny" al Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în valoare de 17 milioane de lei, TVA inclus, și de către bugetul local, cu sumă de un milion de lei, cu TVA inclus.

Prin fondurile acumulate, va fi posibilă construirea a aproape 20 de kilometri de conducte de canalizare, alături de instalarea a 232 de racorduri individuale. De asemenea, planurile includ crearea unei stații de epurare și nouă stații de pompare și repompare.

Este de menționat că cele două sate care vor beneficia de aceste îmbunătățiri infrastructurale au fiecare o populație de peste 350 de locuitori.

Administrația locală a comunei Știuca a avansat demersurile de realizare a acestei inițiative, prin aprobarea studiului de fezabilitate, a indicatorilor tehnico-economici și a tuturor documentelor necesare, săptămâna trecută.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1321 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005950 (s)