News Flash:

Senzoria Family Fest la Timișoara

În perioada 25 – 27 august 2023, Iulius Gardens Timișoara se transformă într-o lume a copiilor

24 August 2023
266 Vizualizari | 0 Comentarii

Dorian Popa și BIBI vor fi în lumina reflectoarelor la Senzoria Family Fest, în timp ce Iulius Gardens se va transforma într-un loc plin de zone de artă și creație, show-uri de gătit, activități sportive și multe alte surprize/ Evenimentul „FLIGHT OVER BORDERS” marchează Ziua Independenței Ucrainei printr-un așteptat concert, transformând parcul în destinația preferată a pasionaților de film, de vineri până duminică.

Pe 24 august 2023, Fundația FLIGHT va organiza FLIGHT OVER BORDERS, un festival al diversității culturale și inițiativelor transdisciplinare. Acest proiect își propune să sublinieze teme legate de identitate, multiculturalitate și permeabilitatea granițelor. De la ora 20:00, Ziua Independenței Ucrainei va fi sărbătorită în Iulius Gardens cu un concert susținut de trupa brit pop DRUGA RIKA. Accesul este liber, iar în deschidere va performa trupa Amaliei Gaiță, cunoscută pentru prestația sa eclectică pe scena soul-rock din România.

Între 25 și 27 august 2023, Iulius Gardens Timișoara se va metamorfoza într-un univers al copiilor, în care orice e posibil, jocurile nu se încheie niciodată, iar micile bucurii ale copilăriei îi aduc bucurie chiar și celor mari. Senzoria Family Fest va aduce atmosfera festivalului la Iulius Town, unde părinții și copiii sunt invitați să creeze amintiri noi, participând la ateliere sportive, de artă, spectacole muzicale și teatrale, workshop-uri, zona de food truck-uri, jocuri pentru cei mici și multe alte activități. Pentru a aduce o petrecere memorabilă celor mici, artiști de moment vor urca pe scenă în fiecare zi. Serile vor fi magice pentru întreaga familie: vineri, începând cu ora 19:00, Dorian Popa va susține un concert, în timp ce sâmbătă, de la aceeași oră, BIBI va aduce muzică și voie bună, ca de fiecare dată. Duminică, copiii sunt invitați la un spectacol de teatru de păpuși, „Căsuța prietenilor”, care va avea loc de la ora 11:00, pe scena din Iulius Gardens.

Senzoria Family Fest reprezintă o combinație armonioasă între muzică, arte, jocuri, atmosfera de festival și bucuria și libertatea atât a celor mici, cât și a celor mari. Accesul la Senzoria Family Fest este gratuit.

Flight Cinema în My Town continuă și în acest weekend la Iulius Gardens. Filme apreciate precum „The Big Wish”, „Animal Crackers” sau „The Little Vampire” vor putea fi vizionate de la ora 20:00, urmate de After Party de la ora 21:30, ocazie de distracție și socializare într-o atmosferă incitantă.

Între 18 august și 3 septembrie, Planetariul gonflabil va aduce proiecții cu tematică astronomică în Foodcourt-ul Iulius Town. Producțiile „LUMI ÎNDEPĂRTATE – Viaţă extraterestră?”, „DE PE TERRA ÎN UNIVERS” și „PATRULA ZULA – Cu picioarele pe Pământ” oferă călătorii captivante prin constelațiile Emisferei Nordice, constelațiile zodiacale, miliardele de galaxii și spectacole vizuale adecvate tuturor vârstelor. Prețul biletelor este de 30 de lei, iar proiecțiile au loc în fiecare oră, între orele 10:00 și 22:00.

Pe 27 august, începând cu ora 17:30, în Atrium-ul Iulius Town, va avea loc spectacolul „Prezențe”, un eveniment inovator de dans care prezintă povestea minorităților conlocuitoare din Timișoara într-un stil poetic, subiectiv, amuzant și neconvențional. Conceptul a fost dezvoltat de Valentin Teodorescu, iar ideea se concentrează pe „Costum”, care devine mijloc de comunicare și legătură în tandem cu dansul și muzica, pentru a transmite momente și situații din istoria recentă și trecută a comunității locale. Între 28 august și 3 septembrie, costumele utilizate în spectacolul de dans vor fi prezentate într-o expoziție neconvențională, redând povestea într-un mod static.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1423 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007908 (s)