News Flash:

Cum se desfasoara prima zi a unui model de videochat la Heylux Studio?

29 August 2023
195 Vizualizari | 0 Comentarii
makeup zilnic gratuit

Este absolut normal si firesc ca un model sa aiba emotii in prima zi. Important este sa stim cum anume putem gestiona emotiile in asa fel incat sa nu ne lasam coplesite .Noi suntem aici sa te ajutam tocmai pentru ca ne dorim ca tu sa faci fata cu brio primelor zile.

Iata cum anume descurge prima zi a unui model la noi:

  1. Modelele noastre sunt intampinate de catre un trainer care te va ghida si care se va asigura ca esti bine si pregatita pentru a intra online. 
  2. Modelele de la Heylux beneficiaza de makeup inainte de tura. Ele sunt anuntate de catre trainer din timp de ora la care trebuie sa se prezinte. Asadar si tu  vei fi anuntata din timp, iar colegele noastre abia asteapta sa te faca frumoasa si sa stralucesti. Deci aceasta ar fi urmatorul pas.
  3. Dupa makeup, un trainer iti va oferi propria ta lenjerie de pat, kit ( mouse + tastura), un dulapior ca sa iti lasi tinutele si apoi te va conduce catre camera ta.
  4. Inainte de a intra online ti se vor reaminti anumite informatii primite la pretraining dupa care vei avea parte de intimitate pentru a te schimba intr-un set de lenjerie.
  5. Incepe activitatea propriu-zisa. Colega mea va sta la birou si se va asigura ca tu esti bine si de asemenea iti va oferi ajutor pe tot parcursul programului.

Nu uita ca o stare negativa nu iti va oferi prea mult confort. Cel mai este este sa fii relaxata si naturala. Noi suntem aici sa te sprijinim!

Daca iti doresti sa ne cunosti mai indeaproape, atunci te asteptam cu drag la un interviu. Putem avea si un interviu online daca doresti.

Esti pregatita sa faci bani ?

Te asteptam cu drag la noi!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005407 (s)