News Flash:

Cum sa folosesti usturoiul pentru a scapa de grasimea de pe burta

16 Aprilie 2016
258982 Vizualizari | 0 Comentarii
usturoi gol

Usturoiul are un efect miraculos cand vine vorba de scaderea in greutate. Este considerat a fi un bun supresor al apetitului si stimuleaza metabolismul sa arda in mod eficient depozitele de grasime.

Aroma puternica a usturoiului stimuleaza centrul de satietate de la nivelul creierului, determinand astfel instalarea mai rapida a senzatiei de satietate. Mai exact, usturoiul reduce apetitul alimentar prin cresterea senzitivitatii creierului laleptina hormonul care regleaza metabolismul si apetitul.

In plus, usturoiul stimuleaza productia de norepinefrina, un neurotransmitatorcare are rolul de a intensifica metabolismul. Studii efectuate pe soareci de laborator arata ca cei carora li s-a administrat alicina, substanta activa din compozitia usturoiului, si-au redus tensiunea si nivelul insulinei din corp, ceea ce i-a ajutat sa slabeasca mai usor, spre deosebire de cei din al doilea grup care nu au urmat acest tratament.

Cum sa folosesti usturoiul pentru a topi grasimea abdominala

Ai nevoie de 3 catei de usturoi, sucul de la o lamaie si de o cana cu apa. Mai intai amesteca apa cu sucul de lamaie, apoi mesteca bine cateii de usturoi si bea bautura preparata. Tratametnul cu usturoi are o eficienta maxima daca se face dimineata, inainte de a manca sau de a bea orice altceva. Rezultatele benefice se vor vedea in cel mult doua saptamani.


usturoiul efect miraculos grasime satietate apetitul alimentar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004965 (s)