News Flash:

Reteta naturista foarte ieftina care ucide orice infectie din organism

15 Aprilie 2016
4502 Vizualizari | 0 Comentarii
macerat
Aceasta este o reteta bazata pe maceratul de usturoi. Are efecte extraordinare inintarirea sistemului imunitar si in combaterea a zeci de afectiuni. Pentru realizarea maceratului se folosesc:

- 6-8 capatani de usturoi

- un litru de apa 

- doua radacini mici sau doua linguri frunze de patrunjel

Cum il preparati:

Se macina sau se zdrobesc cateii de usturoi, se asaza intr-un borcan, peste care se toarna apa rece si se amesteca. Pentru a diminua mirosul si gustul usturoiului, se mai adauga, macinate sau zdrobite, cele doua radacini mici sau cele doua linguri frunze de patrunjel. 

Dupa cel putin doua ore, reteta de mai sus se consuma dupa cum urmeaza: se beau zilnic (pana se termina cantitatea din borcan) 5-10 linguri sau inghitituri din maceratul strecurat. Maceratul se strecoara pe masura ce este consumat. 

Se recomanda ca bolnavilor de gripa sa li se faca si frectii cu macerat (dar caldut) pe spate sau pe maini (pentru care se va prepara alt litru de macerat); Celor care nu suporta usturoiul li se pot face frectii si li se pot pune comprese pe talpile picioarelor (maceratul sa fie caldut).

Daca gripa este insotita de frisoane si de febra, in urma tratamentului frisoanele dispar in cateva ore, iar temperatura corpului revine la normal.

Acest leac ieftin si rapid este eficient si in prevenirea sau combaterea altor boli, cum ar fi: hipertensiune arteriala, diabet, arterita, infectii urinare, cistite, constipatii, diaree, diferite alergii, tiuituri in urechi, dureri de piept si de cap, infectii ale ochilor, nasului si gatului, crampe menstruale, impotenta, impetigo (o eczema urata), depresii, insomnie, ameteli, anemie, rani vindecabile, furuncule, calmant al nevralgiilor, afectiuni ale plamanilor etc.

reteta afectiuni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1224 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004773 (s)