News Flash:

Cum sa DEPISTEZI la timp aceasta boala crunta, care ataca persoane de toate varstele

4 Mai 2017
30224 Vizualizari | 0 Comentarii
ficat
Ficatul este cel mai mare organ intern. Se afla sub coaste, in partea dreapta a abdomenului. Acesta are rolul de a filtra sangele. Ficatul inlatura deseurile, toxinele, are rolul de a produce proteine si creeaza bila pentru ca alimentele sa fie mai usor de digerat. Iata care sunt cele 7 semne care iti arata ca ficatul tau sufera.
7 semne ca ficatul tau sufera
1. Retentia lichidelor. Este unul dintre semnele care iti arata ca ceva nu este in regula cu ficatul tau. Lichidele se pot acumula in abdomen. Acesta ar putea fi un simptom al cirozei. De asemenea, se pot umfla si mainile, picioarele sau gleznele.
2. Aparitia vanatailor pe corp, fara motiv. Ficatul cu probleme nu lasa sangele sa se coaguleze. Astfel, daca obervi anumite vanatai, insa nu poti sa gasesti o explicatie pentru ele, atunci este bine sa mergi la medic. Ar putea fi vorba despre o problema localizata la nivelul ficatului.
3. Acumularea mai multor kilograme, fara motiv. Daca nu ai facut schimbari in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata, insa ai inceput sa te ingrasi, atunci ar putea fi un semn ca ficatul tau are probleme. Din cauza acestora, ficatul nu mai poate filtra toxinele din organism.
4. Oboseala. Este un alt semn ca ficatul tau sufera. Toxinele din corp se pot depune pe articulatii, ceea ce va duce la aparitia durerilor. De asemenea, apare si oboseala. Din cauza acestor toxine poate sa apara si depresia.
5. Respiratie urat mirositoare. Ficatul lent duce la aparitia tulburarilor digestive. Toxinele din intestin vor duce la aparitia respiratiei urat mirositoare, scrie sanatatea.ro.
6. Greata si lipsa poftei de mancare. Cand in corpul tau exista prea multe toxine, pe care ficatul cu probleme nu le poate indeparta, atunci apare senzatia de greata. In plus, itipoti pierde pofta de mancare.
7. Probleme la nivelul pielii. Cand apar probleme ale ficatului, atunci pielea se poate ingalbeni. In plus, eczemele, urticaria si alergiile sunt cauzate de toxinele din corp, pe care ficatul bolnav nu le poate inlatura.

ficatul retentia lichidelor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004831 (s)