News Flash:

ORO TORO sI DE JANOS, doua noi destinatii culinare in IULIUS MALL TIMISOARA

6 Octombrie 2016
1323 Vizualizari | 0 Comentarii
IMTM 1
La Iulius Mall Timisoara, cei care aleg sa savureze specialitati gastronomice internationale au la dispozitie meniuri variate: de la preparate romanesti, sarbesti, mexicane, chinezesti, orientale sau americane, pana la deserturi, salate si bauturi fresh. Oferta destinata gurmanzilor s-a imbogatit recent cu doua propuneri delicioase. 
Lantul de restaurante Oro Toro a deschis de curand, in zona de food court a celei mai indragite destinatii de shopping si entertainment din regiune, cea de-a doua locatie din afara Bucurestiului si, totodata, cea de-a noua din tara. Cu specific american steakhouse, Oro Toro le ofera clientilor o experienta plina de savoare, un rasfat culinar accesibil tuturor celor care indragesc fripturile si burgerii. Conceptul brandului imbina retetele delicioase din ingrediente proaspete, cu servirea rapida si savoarea unica a preparatelor, de la salate, aperitive, sandwichuri si quesadilla, la burgeri de vita, pui, somon sau vegetali.
De Janos, cea de-a doua locatie recent inaugurata la Iulius Mall Timisoara, reprezinta o prezenta aparte pe piata produselor destinate celor care apreciaza gustul natural si  retetele inspirate din gastronomia traditionala. In locatia deschisa pe culoarul Auchan, gurmanzii pot descoperi mezeluri, branzeturi proaspete si maturate, zacusca, trufe de Romania, siropuri, vinuri superioare, palinca, bere de casa si alte delicatese. De Janos aduce in oferta gastronomica a mallului si preparate gatite, intr-o gama inspirata din bucataria specifica regiunii. 

Galerie Foto

IMTM_2_
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1246 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007150 (s)