News Flash:

Cum alegi gelul de construcție pentru manichiură

27 Octombrie 2022
339 Vizualizari | 0 Comentarii
Cum alegi gelul de construc ie pentru manichiur

Pentru o manichiură cu gel reușită, ai nevoie de un element esențialꓽ gelul de construcție. Din varietatea care există pe piață, poți avea dubii în ceea ce privește alegerea, dar iată câteva recomandări, astfel încât să-ți fie mai ușor să decizi.

Ce modele există?

Tipurile de geluri constructie sunt clasificate în funcție de textură și opacitate. Texturile sunt: Vâscozitate scăzută (mai mult lichid), vâscozitate medie (cea mai comună) și vâscozitate ridicată (mai groasă).

Cu vâscozitate scăzută și medie

Gelurile cu vâscozitate scăzută și medie sunt cele mai recomandate pentru perioadele mai reci sau zonele cu temperaturi scăzute, deoarece vor fi mai autonivelante și vor facilita aplicarea, dar trebuie să existe dexteritate, deoarece mâinile novice pot stăpâni mai dificil acest tip foarte lichid, care se poate scurge cu ușurință, ajungând pe cuticulă. Cel mai bun lucru pentru începători este să aleagă un gel de construcție cu o vâscozitate medie.

Cu vâscozitate ridicată

Gelul cu vâscozitate ridicată este mai potrivit pentru sezonul mai cald sau pentru zonele cu temperaturi ridicate, deoarece este mai gros și vă permite să îl manipulați fără să fiți nevoită să-l lucrați prea repede, deoarece este mai static și nu se scurge spre cuticulă. Dar, din moment ce nu este auto-nivelant, trebuie să fie aplicat foarte bine.

Este foarte important să alegeți produsul potrivit pentru fiecare perioadă a anului și, astfel, să evitați problemele de scurgere a gelului pe suprafața unghiilor și a cuticulei, dacă nu manipulați bine gelul cu care veți modela unghiile. Alegând un tip potrivit, veți economisi mult timp.

Cum să aplicați gelul pe unghii?

Înainte de manichiura care implică unghii cu gel, este necesar să dezinfectați unghiile cu dezinfectant, să aplicați soluții de înmuiere a cuticulelor, să împingeți cuticula cu un bețișor sau un alt instrument pentru cuticulă, apoi dați unghiei forma dorită, iar ulterior îndepărtați strălucirea naturală a unghiilor cu ajutorul unui buffer. După acest pas, aplicați un ultra bond (aderent, fără acid) pe unghia naturală, fără a atinge vârful. Aplicați gelul de construcție luând o dimensiune precum cea a unui bob de mazăre, aplicați-l peste tot pe unghii, astfel încât să existe mai puțin produs în zona cuticulei și vârfului și mai mult în centru. Ulterior, polimerizați, apoi degresați unghia cu cleanser.

Gelul de construcție este necesar pentru manichiura cu gel, iar alegerea lui depinde și de dexteritatea manichiuristei, deoarece cu unele se lucrează mai greu, având o vâscozitate mare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1429 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007961 (s)