News Flash:

VIDEO / HALUCINANT! Cum a raaspuns un posibil europarlamentar la intrebarea "De ce vreti sa ajungeti la Bruxelles?"

11 Februarie 2014
1027 Vizualizari | 0 Comentarii
sorin paler
Sorin Paler ar putea fi un posibil candidat la alegerile europarlamentare din partea Forței Civice. Dorind să se bage în seama, acesta s-a exprimat într-o manieră personală asupra vinovaților care a dus la accidentul aviatic din Apuseni, accident soldat cu moartea lui Adrian Iovan și a Aurei Ion. Sorin Paler a încercat să explice cine este vinovatul pentru faptul că doi oameni au pierit într-un accident aviatic. Concluziile candidatul din partea partidului Forţa Civică, condus de către Mihai-Răzvan Ungureanu, sunt cu adevărat incredibile.

 „(…)Vina tragică ca şi în tragediile lui Sofocle, este greu de cuantificat. Trebuie să ne gândim că ne aflăm în plin cutremur cosmogonic dat de conflictul dintre mitul arhaic, eroul arhaic şi eroul civilizator. Este greu de spus în ziua de astăzi până la elucidarea cauzelor concrete eu cred că trebuie să păstrăm o poziţie decentă de compasiune. Şi nu trebuie să confiscăm această întâmplare tragică în scopuri electorale”, susţine viitorul posibil europarlamentar.

 Sorin Paler este politician, regizor și scriitor. A intrat în politică în 1990, când s-a înscris în PNL, iar în mai 2013 a trecut la partidul Forța Civică. A publicat cinci volume, printre care și „Sentința hienei cu colți de cremene” despre care autorul spune că este „proză oarecum a absurdului, spre eseu filozofic”. 

Galerie Video


sorin paler
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0963 (s) | 22 queries | Mysql time :0.033992 (s)