News Flash:

Crima de la coaforul din Iasi: Diagnostic pus la Socola barbatului care si-a ucis sotia - heteroagresivitate, intoxicatie cu alcool

30 Decembrie 2013
1311 Vizualizari | 0 Comentarii
Bărbatul care şi-a ucis soţia, într-un coafor din Iaşi, apoi a încercat să se sinucidă, a fost internat pentru trei zile la Spitalul de Psihiatrie Socola, la sfârşitul lunii noiembrie, fiind diagnosticat cu agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate şi intoxicaţie cu alcool. Conducerea centrului care o găzduia pe femeie o sfătuise pe aceasta să nu meargă la serviciu pentru a evita o întâlnire cu soţul. Surse medicale au declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că bărbatul, Vasile Olaru, în vârstă de 41 de ani, s-a internat, la cererea sa, la Spitalul de Psihiatrie Socola, la sfârşitul lunii noiembrie, după ce soţia sa a renunţat la plângerea depusă la Poliţie împotriva acestuia, pentru violenţă.

"A fost diagnosticat cu agitaţie psihomotorie, heteroagresivitate şi intoxicaţie cu alcool şi a stat în spital trei zile. A luat tratament, dar e posibil ca în perioada sărbătorilor să fi renunţat la medicamente şi să fi consumat alcool în exces. Cum soţia l-a părăsit, a devenit din nou agresiv", au spus reprezentanţi ai Spitalului de Psihiatrie Socola.

Medicii nu exclud nici posibilitatea ca bărbatul să fi intrat în depresie, după ce soţia sa a plecat de acasă împreună cu cei trei copii. DGASPC Iaşi: Femeia ucisă fusese sfătuită să nu meargă la serviciu ca să evite o întâlnire cu soţul

Conducerea Centrului pentru victimele violenţei domestice din Iaşi unde era cazată femeia ucisă de soţ a sfătuit-o pe aceasta să nu mai meargă câteva zile la coaforul la care lucra, pentru a evita o întâlnire cu bărbatul, aceasta hotărând însă să meargă la serviciu întrucât avea multe solicitări.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi, Tiberiu Bantaş, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că directorul centrului unde femeia era cazată împreună cu copiii o sfătuise să nu meargă la serviciu timp de câteva zile, pentru a evita o întâlnire cu soţul agresiv.

Potrivit lui Bantaş, femeia a decis însă să meargă în continuare la coaforul unde lucra, motivând că are numeroase solicitări din partea clientelor în perioada sărbătorilor.

"Şefa centrului a sfătuit-o pe femeie să stea câteva zile în centru şi să nu meargă la muncă. I-a spus că soţul ar putea să o caute la coafor şi că ar putea apărea probleme. Femeia a luat decizia de a merge în continuare la serviciu, spunând că are multe solicitări în această perioadă din partea clientelor", a adăugat purtătorul de cuvânt al DGASPC Iaşi.

Sâmbătă seară, bărbatul a intrat în coaforul aflat la parterul Căminului studenţesc T 17 de pe bulevardul Tudor Vladimirescu din Iaşi, unde lucra soţia sa, şi a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori. Ulterior, el s-a aşezat în genunchi lângă trupul femeii şi a încercat să se sinucidă, înjunghiindu-se cu acelaşi cuţit. Un incident similar a avut loc în Capitală în 5 martie 2012, când agentul de poliţie Gheorghe Vlădan, şofer la Policlinica "N. Kretzulescu", a deschis focul în incinta coaforului de la complexul Perla. Soţia acestuia, care voia să divorţeze de el, şi casiera coaforului au fost ucise. Alte şase persoane, angajaţi şi clienţi ai salonului, au fost rănite. Mediafax.ro

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005329 (s)