News Flash:

Familia Regala: Stela Popescu - stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna urmasa a lui Constantin Tanase

24 Noiembrie 2017
897 Vizualizari | 0 Comentarii
Stela Popescu 1

Familia Regala deplange "cu mare tristete" trecerea la cele vesnice a marii actrite Stela Popescu, afirmand ca aceasta este o stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna urmasa a lui Constantin Tanase.

"Familia Regala a Romaniei a aflat cu mare tristete de trecerea la cele vesnice a marii actrite Stela Popescu. Stralucita reprezentanta a teatrului de revista, demna urmasa a lui Constantin Tanase, Stela Popescu s-a nascut la 21 decembrie 1935 in orasul Orhei din Regatul Romaniei. A avut o cariera de aproape sase decenii in teatru, film, radio si televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei romanesti", se arata intr-o postare pe site-ul romaniaregala.ro.

In postare, intitulata "Stela Popescu, In Memoriam", se reaminteste ca regele Mihai i-a conferit indragitei actrite, in anul 2013, prin intermediul principesei Margareta, Decoratia Regala Nihil Sine Deo.

"In seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peles, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Mostenitoare Margareta, Decoratia Regala Nihil Sine Deo, 'pentru intreaga sa cariera in teatru, televiziune, cinematografie si teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranta, dragoste si caldura in casele romanilor; pentru demnitatea si profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru arta si pentru oameni; pentru pozitia si initiativele sale publice, prin care incearca sa aduca alinare si bucurie celor mai defavorizati dintre romani; pentru ca reprezinta un simbol al culturii contemporane romanesti, cu valente universale, fiind cea mai mare artista romana de revista a tuturor timpurilor; pentru sustinerea publica a valorilor si principiilor Dinastiei Nationale".

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 32 queries | Mysql time :0.013484 (s)