News Flash:

Consilierul personal al lui Dominic Fritz, pus in Consiliul de Administratie de la Horticultura, la Timisoara

19 Mai 2021
443 Vizualizari | 0 Comentarii
Dominic Fritz

Oameni noi, metehne vechi. Asa cum Nicolae Robu isi punea apropiatii in consiliile de administratie din subordinea Primariei Timisoara, ca sa le rotunjeasca veniturile, Dominic Fritz aplica exact aceeasi metoda. Unul dintre cei 6 consilieri personali a fost numit membru in Consiliul de Administratie de la Horticultura, marti.

Adunarea Generala a Actionarilor a demis marti Consiliul de Administratie de la Societatea Horticultura, iar printre membrii care au luat locul celor revocati se numara si Rudolf Graf, cel care il si sfatuieste pe Dominic Fritz din pozitia de consilier personal.

Iata noii membri din Consiliul de Administratie de la Horticultura: Daniel Paraschiva, Mihaela Calescu, Caita Panici, Alexandra Malaies, Rudolf Graf, Alexandru Mateut si Anca Megan. Dintre toti, doar doi au studii de agronomie – Mihaela Calescu si Caita Panici. Acesta din urma si-a dat ieri demisia, pentru ca astazi sa poata fi numit la loc, intrucat daca era demis, vreme de 3 ani nu mai putea face parte din vreun consiliu de administratie.

In vechiul CA erau: Ionut Gaita,  Andrei Dragila, Ramona Olteanu, Caita Panici, Diana Sandu si Adina Popovici.

Directorul Horticultura Andrei Dragila a ramas deocamdata in functie. Acesta a acuzat ca viceprimarul Ruben Latcau i-ar cerut imperativ demisia si ar fi facut presiuni asupra sa.

Si la Piete a fost revocat Consiliul de Administratie, marti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006167 (s)