News Flash:

Se întrerupe apa pe câteva străzi din Buziaș și Moșnița Nouă

19 Mai 2021
552 Vizualizari | 0 Comentarii
apa

În 19 și 20 mai, în Buziaș se vor efectua lucrări de spălare a rețelei de aducțiune din stația de repompare, precum și a rețelei de distribuție.

Ca urmare, miercuri, între orele 8-15, presiunea apei va fi scăzută în întreaga localitate, iar joi, între orele 8-15, se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Ion Vidu, Timișului și Semenicului.

Spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

Joi, 20 mai, între orele 9-16, datorită lucrărilor pe rețeaua de distribuție la intersecția DJ592 cu strada Poștei, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Moșnița Nouă pe strada Zimand și la centrul comercial M. City, iar pe străzile Sânziana și Grânelor și la Moșnița Veche presiunea apei va fi scăzută.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006598 (s)