News Flash:

Imaginea de milioane! Ylva Johansson, ministrul Muncii din Suedia, surprinsă pe peronul gării în timp ce ia masa

19 Mai 2021
1189 Vizualizari | 1 Comentarii

Este adevărat, în fotografie apare Ylva Johansson, nimeni alta decât ministrul muncii din Suedia. Și nu apare oricum, ci ca o persoană normal, nicidecum precum un demnitar de la noi, mai mult, înfulecă ceva în așteptarea trenului.

Iată cum este descrisă, pe scurt, doamna Johansson. ”O suedeză așteaptă un tren să se întoarcă acasă. Și-a luat un sandviș pentru o masă de noapte. Zâmbetul ei pe cameră arată natural.

Dar, dar.. Numele acestei femei este Ylva Johansson, ministrul muncii din Suedia. Călătorește fără limuzine și gardieni.

Johansson este unul dintre cei mai de succes miniștri sociali din toate timpurile. În timpul mandatului său, a reușit să reducă brusc șomajul în țară.”

Imaginea de milioane! Ministrul muncii din Suedia, surprinsă pe peronul gării în timp ce ia masa

Comentariile nu au întârziat. Comentarii făcute de români sătui de ”fițele” majorității parlamentarilor de la noi. ”Ce vreți, o țoapă cu buzele umflate făra studii..are mașina la scara și vrem ca politicienii să meargă pe jos ..”, ”Succes în continuare pe toate planurile de viitor!”, ”Nu cred că e bine că a fost publicat așa ceva: ar putea vedea și demnitarii de la noi și o fi molipsitor!”, ”Un om cu principii sănătoase și adevărate. Văd că mulți sunt de partea ei, dar oare câți sunt si de partea Dianei Șoșoacă, care luptă pentru poporul român. Și de tot ce i se pune în spate”, ”Totul ține de educație și bun simț, parlamentarilor noștrii le lipsesc aceste calități!”, sunt cele mai representative dintre ele.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

prequeMuh  | #52577
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005164 (s)