News Flash:

Consilierii liberali din Deva sustin inghetarea taxelor si impozitelor locale

5 Noiembrie 2013
1309 Vizualizari | 0 Comentarii

Grupul consilierilor PNL din cadrul Consiliului Local (CL) Deva sustine o înghetare a nivelului impozitelor si taxelor locale prevazute în constructia bugetului local pe anul viitor, apreciind ca populatia si agentii economici trebuie ajutati sa depaseasca greutatile generate de criza economica.

'Incercam sa nu crestem taxele în anul 2014. De aceea, grupul consilierilor locali va sustine ca nivelul taxelor sa ramana acelasi ca în anul 2013. Consideram ca nu s-a încheiat înca criza economica si nici situatia economica a populatiei nu este una mai fericita. Incercam sa-i ajutam, pe cat putem, pe locuitorii municipiului Deva, pana cand vom depasi perioada de criza economica', a declarat luni presedintele organizatiei PNL Deva, Tiberiu Balint.

Potrivit acestuia, mentinerea actualului nivel al taxelor si impozitelor va afecta bugetul local pe anul viitor într-o proportie relativ redusa, de maxim 3 %, în functie de rata inflatiei.

In vederea sprijinirii agentilor economici, autoritatile au scazut impozitul pe cladiri la 1,5% din valoarea imobilului, fata de 1,8% cat fusese prevazut pentru acest an.

De asemenea, contribuabilii care vor achita integral impozitul pe cladiri si terenuri pana la 31 martie 2014 vor beneficia de o reducere de 5%.

Proiectul de hotarare referitor la nivelul taxelor si impozitelor pe anul 2014 a fost postat în dezbatere publica pe site-ul Primariei Deva. AGERPRES


municipiului deva
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1096 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005220 (s)