News Flash:

Camera de Comert Timis participa la Belgrad la un parteneriat de afaceri cu Serbia

5 Noiembrie 2013
1278 Vizualizari | 0 Comentarii

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis (CCIAT), în colaborare cu Camera de Comert si Industrie Nationala a Serbiei (CCINS), organizeaza marti, la Belgrad, evenimentul Parteneriatul de afaceri Romania-Serbia, menit sa dezvolte colaborarea transfrontaliera si sa faciliteze gasirea de parteneri pe piata tarii vecine.

'Domeniile principale de interes sunt agricultura, industria alimentara cu toata gama de produse - alimente, bauturi, produse din carne si preparate din carne, produse lactate, legume, fructe, produse traditionale, echipamente si tehnologii de productie si procesare, gastronomie etc. - si turism', a declarat, pentru AGERPRES, Rafaela Colban, consultant cameral al CCIAT.

La manifestare participa reprezentanti ai Ministerului Economiei si Comertului si ai Ministerului Afacerilor Externe din Serbia alaturi de reprezentanti ai Ambasadei Romaniei la Belgrad.

Actiunile economice comune dintre CCIAT si partenerii sarbi au fost mult impulsionate în acest an, cand au avut loc mai multe misiuni economice comune si targuri organizate la Novi Sad. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005746 (s)