News Flash:

Condamnarea Elenei Udrea, in presa internationala

29 Martie 2017
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
elena udrea4
Stirea privind condamnarea Elenei Udrea in Dosarul ”Gala Bute” a facut inconjorul lumii, pentru ca marile institutii de presa au relatat despre acest eveniment.

New York Times noteaza ca Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a primit sase ani de inchisoare pentru luare de mita si abuz in serviciu. Infractiunile, scrie publicatia americana, au fost savarsite in legatura cu gala de box din 2011, ce includea meciul pentru titlul mondial dintre Lucian Bute si Jean-Paul Mendy.

Fox News precizeaza ca fostul ministru din perioada 2008-2012 a sponsorizat ilegal gala, cu fonduri guvernamentale, si ca lua un comision de 10% din fiecare contract. De asemenea, postul TV mentioneaza ca fostul presedinte al Federatiei Romane de Box, Rudel Obreja, a primit 5 ani de inchisoare pentru evaziune fiscala.

Reuters aminteste ca Elena Udrea a fost o apropiata a fostului presedinte Traian Basescu, dar si ca Romania este considerata una dintre cele mai corupte tari din UE, cu justitia aflata inca sub supraveghere speciala din partea Comisiei Europene.
In schimb, site-ul de stiri al Kremlinului, Sputnik, prin filiala sa din Republica Moldova, pare sa-i ia apararea Elenei Udrea. Intr-un articol, aceasta este numita „dinamicul ministru", dar si cea mai cunoscuta si mediatizata femeie din politica romaneasca. In plus, autorul editorialului sustine ca este greu de crezut ca sentinta data ieri de Curtea Suprema va fi intoarsa la apel, tocmai din cauza ca situatia fostului ministru este foarte mediatizata.

elena udrea inchisoare mita
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006099 (s)