News Flash:

SCENE FIERBINTI intr-un birou. Cum au fost surprinsi doi colegi la serviciu

25 Martie 2017
1328 Vizualizari | 0 Comentarii
amor la birou2
Doi colegi de birou au fost surprinsi intr-o vineri seara in ipostaze rusinoase chiar la serviciu. Cei doi isi mintisera partenerii ca au de lucru pana traziu in noapte.
Dupa ce toti angajatii unei companii din Noua Zeelanda au parasit biroul, doi dintre colegi, implicati intr-o relatie de amantlac, care se scuzasera ca trebuie sa ramana pana tarziu in noapte fiindca au de lucru, au incins o partida de sex fierbinte. Cei doi colegi iubareti au lasat, insa, lumina aprinsa in birou. Imediat cum s-au vazut singuri si-au si scos hainele de pe ei si au tras o partida de amor.
Din pacate pentru ei, vis-a-vis de cladirea de birouri era un pub. Clientii localului au observat secenele fierbinti, filmandu-i pe cei doi in timp ce faceau amor nebun la birou. Imaginile au fost distribuite pe toate retelele de socializare.
Iar asta nu e tot! Patronii firmei unde lucrau cei doi se aflau chiar in localul de vis-a-vis, de asemenea, in momentul in care au fost surprinsi in ipostaze indecente la birou. Situatia sta cum nu se poare mai rau pentru ce doi amanti: ambii risca sa isi piarda slujba, iar partenerii de viata au aflat despre amantlacul lor.

Galerie Foto

amor_la_birou

Galerie Video


amantlac sex fierbinte secenele fierbinti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1284 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007563 (s)