News Flash:

CUTREMURATOR! Un fotbalist si-a ucis amanta cu bestialitate

28 Martie 2017
917 Vizualizari | 0 Comentarii
amanta
Inalta Curte a decis sa elibereze din arest un criminal care si-a ucis cu bestialitate amanta pentru ca i-a cerut pensie alimentara pentru copil! A taiat-o in bucati si a dat-o la caini!
Caz socant in urma cu cateva zile in Brazilia! Inalta Curte a decis sa il elibereze din arest pe fotbalistul Bruno Fernandes de Souza, care fusese condamnat la 22 de ani de inchisoare dupa ce acesta a ucis cu bestialitate, in 2010, un model. Souza, casatorit la acea vreme, a taiat in bucatele corpul Elizei Samudio si a dat carnea la caini, pentru ca aceasta ii ceruse pensie alimentara pentru copilul pe care cei doi il aveau!
Souza a fost eliberat din arest pe motiv ca apelul declarat de acesta impotriva deciziei de incarcerare se prelungeste si ca arestul preventiv nu se mai justifica, SCRIE rtv.net.
Imediat dupa eliberare, jucatorul brazilian a fost legitimat la clubul de liga a doua, Boa Esporte, portarul semnand un contract pe o perioada de 2 ani! Decizia clubului a starnit un scandal urias, sponsorii clubului anuntandu-si retragerea sprijinului deoarece nu-si doresc asociata imaginea cu un criminal!
"Ce s-a intamplat e in trecut! Am facut o greseala, am platit pentru ea, dar se mai intampla in viata si astfel de lucruri! I-am cerut iertare lui Dumnezeu. Nu sunt un baiat rau", a declarat portarul in primul interviu dupa eliberare!
Totusi, Souza s-ar putea intoarce dupa gratii daca apelul sau, care se judeca de 3 ani va fi respins.

inalta curte
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1199 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006057 (s)