News Flash:

Compania aeriana Wizz Air introduce o noua ruta din Iasi. De la ce pret pornesc biletele

8 Februarie 2018
953 Vizualizari | 0 Comentarii
wizz air2

Compania aeriana low-cost Wizz Air lanseaza, incepand din luna iulie, o noua ruta din Iasi, spre Bruxelles, biletele fiind puse in vanzare de la pretul de 99 lei, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Aeroportul din Iasi, Wizz Air anunta deschiderea unei noi destinatii de pe Aeroportul International Iasi spre Bruxelles (Charleroi), din 8 iulie.

Pasagerii care isi planifica in aceasta perioada calatoriile pe aceasta ruta isi pot rezerva deja bilete de la 99 de lei / 19.99 euro.

Sorina Ratz, communications manager la Wizz Air, arata in comunicat ca reteaua din Iasi va fi extinsa in acest an cu sapte noi rute.
”Incepand din luna iulie, locuitorii Moldovei vor calatori, pentru prima data, gratie companiei Wizz Air, spre tari din Nordul Europei, iar prin introducerea zborului anuntat astazi, de la Aeroportul Iasi vor fi mai multe zboruri saptamanale spre capitala Europei, o reusita ce face posibila realizarea unor legaturi cu alte zone din nord-estul continentului. Speram ca aceasta ruta va fi operata cu succes inca de la inceput, Bruxelles fiind un important centru adminstrativ, universitar, turistic, economic si multicultural”, arata, in acelasi comunicat, Monica Nichitus, director general provizoriu al Aeroportului International Iasi.

Compania aeriana Wizz Air si-a inceput operatiunile de la Aeroportul International Iasi in 2013.

Cea de-a doua aeronava alocata bazei din Iasi va sosi in iulie si va asigura operarea zborurilor pe sapte rute noi din Iasi spre Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Salonic (Grecia), Billund (Danemarca), Malmo (Suedia), Paris Beauvais (Franta) si Charleroi (Belgia).

”Odata cu extinderea operatiunilor pe acest aeroport, Wizz va avea un echipaj local format din 70 de angajati directi, iar noi sesiuni de recrutare vor avea loc pe 3 martie, la Iasi”, se arata in acelati comunicat.

In acest an, compania ofera, in total, mai mult de 578.000 de locuri la vanzare, pe 15 rute, spre 11 tari.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006506 (s)