News Flash:

Fostul sef al Directiei de Patrimoniu din Primaria Timisoara, Nicusor Miut, condamnat la patru ani de inchisoare cu executare

12 Iunie 2016
1270 Vizualizari | 3 Comentarii
Nicusor Miut3
Fostul director al Directiei de Patrimoniu din cadrul Primariei Timisoara, Nicusor Miut, a fost condamnat, joi, de magistratii Curtii de Apel Timisoara la patru ani de inchisoare cu executare, el predandu-se autoritatilor in cursul aceleiasi seri, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Magistratii Curtii de Apel Timisoara l-au condamnat, joi, pe Nicusor Miut, fost sef al Directiei de Patrimoniu din cadrul Primariei Timisoara, la patru ani de inchisoare cu executare pentru abuz in serviciu in forma continuata. Conform reprezentantilor IPJ Timis, in cursul serii de joi, Nicusor Miut s-a predat autoritatilor.
Nicusor Miut a fost acuzat de procurorii DNA de abuz in serviciu in forma continuata, deoarece, alaturi de alti inculpati in dosar, a aranjat o licitatie pentru ca o baza sportiva din Timisoara sa fie concesionata la un pret scazut de proprietarul unui club, iar mai apoi a prelungit ilegal contractul cu firma respectiva fara a organiza o noua licitatie. Potrivit procurorilor anticoruptie, si suprafata folosita de concesionar era mai mare decat cea prevazuta in contractul cu Primaria Timisoara, prejudiciul adus municipalitatii fiind de 200.000 de euro.
Decizia magistratilor Curtii de Apel este definitiva.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (3)

Virgil  | #1558
Nu pot crede ca prejudiciul e de doar 200k ....
candipharm  | #52748
Introduceti comentariul dumneavoastra
MorrisLox  | #52848
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007709 (s)