News Flash:

Comisar de mediu din Hunedoara, arestat preventiv pentru luare de mita

10 Iunie 2016
996 Vizualizari | 0 Comentarii
arest la domiciliu2
O femeie, comisar angajat al Garzii de Mediu Hunedoara, a fost arestata preventiv pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, inculpata fiind surprinsa in flagrant de procurorii anticoruptie dupa ce a primit de la un denuntator suna de 1.000 de lei, se arata miercuri intr-un comunicat postat pe portalul DNA. 
Banii au fost gasiti de procurori asupra femeii, aceasta fiind prezentata Tribunalului cu propunere de arestare preventiva. 
Potrivit DNA, flagrantul s-a petrecut pe 1 iunie, dupa ce inculpata ar fi pretins de la administratorul unei firme bani in urma unui control efectuat de comisarul Garzii de Mediu si finalizat fara aplicarea de sanctiuni. 
'In data de 30 mai 2016, inculpata Joian Voichita, in calitate de comisar in cadrul Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Hunedoara, a pretins de la administratorul unei societati comerciale (martor denuntator in cauza), suma de 1.000 lei. Suma respectiva de bani a fost pretinsa in legatura cu atributiile de serviciu, vizand un control efectuat de inculpata la societatea omului de afaceri, la data de 03 februarie 2016, finalizat fara sa fie aplicata nicio sanctiune', se arata in comunicatul DNA. 
Inculpatei i-au fost aduse la cunostinta calitatea procesuala si acuzatiile, in conformitate cu legislatia in vigoare. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1351 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004825 (s)