News Flash:

Cum comenteaza Crin Antonescu pierderea Bucurestiului de catre PNL

9 Iunie 2016
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
crin antonescu2
Fostul lider al PNL Crin Antonescu a comentat miercuri prestatia PNL la alegerile locale spunand ca nu ''solistii'' sunt de vina, ci ''melodia''.
El a insistat ca nu doreste sa critice o campanie la care nu a participat.
''Ce sa discutam foarte mult despre aceasta campanie? A fost o campanie a carei soarta a fost determinata dinainte de intelegerea intre 2 partide mari de a nu da sansa electoratului la schimbare si de a-si pastra primarii si unii si altii. PNL a intrat in aceasta intelegere si sigur ca PSD a iesit mai castigat. Ce alta concluzie avem?'', a subliniat Antonescu la Realitatea Tv.
El a afirmat ca in PNL ''e o problema de compozitori, nu de solisti''. ''In PNL nu sunt de vina cantaretii, ci melodia'', a afirmat fostul presedinte, cu referire la Vasile Blaga si Alina Gorghiu.''Nu vad de ce s-ar pune problema demisiei domnului Blaga'', a concluzionat Antonescu, argumentand ca acesta ''a dovedit inca o data ca e un lider performant'' si nici nu a revendicat vreodata rolul de creator de imagine sau de carismatic.
Cat o priveste pe Alina Gorghiu, fostul lider al partidului a apreciat ca aceasta nu a gafat major. ''Nu e vreun Zgonea'', a punctat Antonescu.
El a sustinut ca orice revenire a sa in politica este exclusa.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1322 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006374 (s)