News Flash:

Ovidiu Drăgănescu a depus jurământul pe postul de subprefect de Timiș

1 Aprilie 2021
834 Vizualizari | 2 Comentarii

Începând de joi, Timișul are și cel de-al doilea subprefect numit. În cadrul unei ceremonii video în care mai mulți oficiali au fost confirmați, Ovidiu Drăgănescu, reprezentantul PNL, a depus jurământul de numire pe post.

Ovidiu Virgil Draganescu revine după mai mulți ani în conducerea Prefecturii Timiș. De această dată el nu mai este conducătorul instituției, ci a fost instalat pe funcția de subprefect. Decizia numirii a fost anunțată în ședința de Guvern de miercuri.

Drăgănescu are una dintre cele mai vaste experiențe în administrația locală timișeană. Liberalul a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, apoi deputat al PNL Timiș în perioada 1996-2004, fiind ulterior prefect al județului, în perioada 2005-2009. În perioada respectivă, el a devenit cunocut pentru acțiunile efectuate împotriva ”romilor de mătase” care își terorizau vecinii pentru preluarea tuturor apartamentelor din imobilele din zona zero a Timișoarei, unde reușeau să achiziționeze locuințe.

Drăgănescu este unul dintre fondatorii filialei Timiș a PNL, în 1990, şi a fost președinte al filialei, secretar general al PNL si membru în Biroul Politic central al partidului.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

Smigraf  | #52560
Introduceti comentariul dumneavoastra
innothe  | #52717
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004755 (s)