News Flash:

TRAGEDIE IN SPORT! Unul dintre cei mai promitatori luptatori K1 din Romania a murit intr-un groaznic accident rutier. Avea doar 21 de ani!

16 Ianuarie 2017
1661 Vizualizari | 1 Comentarii
tiru k1
Buzoianul Razvan Tiru (21 de ani), unul dintre cei mai promitatori luptatori de K1 din Romania, si-a pierdut viata ieri noapte, intr-un grav accident rutier. Tanarul luptator se afla la volanul unui BMW pe raza localitatii Voluntari cand, pe bulevardul cu acelasi nume a pierdut controlul bolidului si a lovit un tir stationat pe marginea drumului. Alaturi de Razvan se mai afla o tanara, care a ajuns la spital cu rani usoare.
In jurul orei 22:00, aflat la volanul unui autoturism marca BMW, buzoianul se indrepta spre Bucuresti dinspre Urziceni, cand din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic a pierdut controlul autovehicului si s-a izbit de o autospeciala de tractare, stationata si semnalizata corespunzator.
In urma impactului, tanarul buzoian de doar 21 de ani si-a pierdut viata, iar pasagera aflata in dreapta a ajuns la Spitalul Sf. Pantelimon cu rani usoare.
Razvan Tiru era unul din luptatorii romani cu viitor in K1. Buzoianul intrase in lumea buna a sportului de contact dupa mai multe participari la turnee din afara granitelor. In urma cu o saptamana, una din televiziunile de profil sportiv l-a nominalizat in TOP 5 lovituri de knock-out, in urma partidelor sustinute de acesta in 2016.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

qfqgeqj  | #49974
Спасибо за информацию!!!!!
Introduceti comentariul dumneavoastra
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007200 (s)