News Flash:

Zgonea crede ca Mazare nu va fi sanctionat: In PSD e libertate de expresie

23 Ianuarie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
Declaratia facuta de Radu Mazare privind demisia lui Victor Ponta de la conducerea PSD este "o opinie" pentru care nu va fi sanctionat, deoarece exista "libertate de expresie" in partid, a sustinut vineri presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.
"Nu sanctionam (...) Domnul Mazare a exprimat un punct de vedere personal, pe care il exprima orice membru, nu putem sa sanctionam orice membru care critica conducerea partidului. Exista liberatetea de expresie. In momentul in care iti ataci colegii, in care jignesti partidul care ti-a dat o anumita functie, in momentul in care vrei sa rupi partidului, atunci structurile partidului iau o anumita decizie, nu sunt cele doua lucruri din acelasi repertoriu", a fost de parere Zgonea.
El crede ca "dezbaterile trebuie sa fie facute in interior, la Comitetul Executiv, la Biroul Permanent, la grupurile parlamentare" si apoi sa fie comunicate in exterior.
"Este o opinie pe care primarul Constantei a transmis-o, eu fac parte din echipa lui Victor Ponta", a adaugat presedintele Camerei.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004850 (s)