News Flash:

Titu Bojin, audiat la DNA

23 Ianuarie 2015
1420 Vizualizari | 0 Comentarii
Titu Bojin
Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a fost chemat, joi dupa-amiaza, la audieri la sediul DNA Timis, in dosarul in care conducerea IPJ Timis este acuzata de abuz in serviciu. Bojin a fost chemat sa dea declaratii despre un accident pe care presedintele CJT l-ar fi provocat pe autostrada care face legatura intre Lugoj si Traian Vuia.
Titu Bojin a ajuns la sediul DNA Timis joi dupa-amiaza. Anchetatorii l-au chemat pentru a da explicatii referitoare la un posibil accident care a avut loc pe autostrada Lugoj - Traian Vuia. Presedintele CJ Timis ar fi intrat cu masina pe contrasens pe autostrada si ar fi provocat un accident.
Procurorii DNA incearca sa stabileasca daca seful Politiei Rutiere, Marcel Craciunescu, a musamalizat acest incident si ar fi facut presiuni ca numele lui Bojin sa nu apara in niciun document referitor la respectivul accident, scrie tion.ro.
Va reamintim ca Marcel Craciunescu este acuzat de luare de mita, dupa ce procurorii DNA au realizat, luni, mai multe perchezitii la sediul IPJ Timis. Atunci, pe langa seful Politiei Rutiere, au mai fost retinuti Sorin Muntean, seful IPJ Timis, Florin Bolos, adjunctul acestuia, Pavel Teodor, primarul din Recas, Marian Temu, seful Politiei Recas si Adrian Berzescu, seful Politiei Locale Recas.
Marti seara, Tribunalul Timis a decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor sase inculpati.

dna timis bojin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1119 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006043 (s)