News Flash:

Zeci de timisoreni au ajuns la Urgente din cauza poleiului de pe trotuare

6 Ianuarie 2015
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Fenomenele meteorologice din ultimele zile au dat batai de cap timisorenilor. Zeci de persoane au ajuns la Spitalul Judetean Timisoara cu rupturi ori luxatii...
Cea mai aglomerata zi din acest punct de vedere a fost sambata, cand la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au ajuns 45 de pacienti (din 160-170 cat se prezinta de la ora 8 la ora 20 la portile urgentelor Judeteanului) care au suferit luxatii ori rupturi ale oaselor din cauza poleiului, scrie tion.ro. Duminica si luni numarul acestora a ajuns intr-un ”normal” – 10-15 pacienti pe zi cu probleme ortopedice s-au prezentat la Urgentele Spitalului Judetean Timisoara.
Din cei 45 de pacienti care s-au prezentat sambata cu probleme ortopedice, 8 au fost internati cu fracturi mai complexe, care au necesitat interventii chirurgicale.
„Au fost aproximativ 45 de pacienti care au venit, ceea ce e mult – un sfert dintre pacientii de pe tura de zi (aproximativ 170 au fost pe tura de zi) au venit pentru ca au alunecat sau au picat pe jos. Doar vreo opt au necesitat internare in spital. Ieri si astazi au fost 10-15 cazuri, semnificativ mai putin”, spune doctorul Mihai Grecu, seful Unitatii de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean Timisoara.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004273 (s)