News Flash:

Zeci de morti in urma unui incendiu cumplit la un mall din Filipine

24 Decembrie 2017
902 Vizualizari | 0 Comentarii
mall

Treizeci si sapte de oameni au murit probabil intr-un incendiu izbucnit la un centru comercial din Davao, un oras din sudul Filipinelor, a anuntat duminica viceprimarul localitatii, preluat de AFP. Oficialul local de la protectia contra incendiilor a declarat ca sansele ca aceste 37 de persoane sa fi supravietuit dezastrului sunt egale cu "zero", a scris, pe Facebook, Paolo Duterte, fiul presedintelui filipinez, Rodrigo Duterte, si viceprimar al orasului. Incendiul a cuprins sambata dimineata imobilul inalt de patru etaje, mai multi oameni ramanand blocati inauntru, inclusiv intr-un call center aflat la ultimul etaj, a indicat, pentru AFP, Ralph Canoy, un ofiter de politie.

"Focul a afectat etajul al treilea, care adapostea produse precum textile, mobilier din lemn si bunuri din plastic, astfel incat flacarile s-au raspandit rapid iar stingerea incendiului a necesitat mult timp", a indicat acesta, conform Agerpres.

Copiii unuia dintre cei mai renumiti interlopi lovesc un tanar in Mall si nimeni nu are curaj sa intervina! Teroare instalata PAS cu PAS in Iasi! FOTO, VIDEO

Anchetatorii cred ca mai multe victime au murit in call center, care era deschis 24 de ore din 24, a adaugat politistul.

Presedintele filipinez, Rodrigo Duterte, care a fost primarul orasului Davao timp de aproape doua decenii, s-a dus la centrul comercial sambata seara pentru a consola rudele victimelor, a indicat, pentru AFP, unul dintre colaboratorii sai. Davao, situat la aproximativ 1.000 km de Manila, este cel mai mare oras din sudul Filipinelor.

Tragedia s-a petrecut in timp ce aproape 200 de oameni au murit iar 70.000 au fost stramutate in cursul trecerii furtunii tropicale Tembin, care afecteaza de vineri sudul Filipinelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006417 (s)