News Flash:

Zece femei celebre care au fost la un pas de a deveni mame, dar au suferit avorturi

13 Mai 2022
433 Vizualizari | 0 Comentarii
Meghan

Pentru orice femeie care isi doreste sa devina mama, momentul in care afla ca este insarcinata este unul dintre cele mai emotionante. Din pacate, nu intotdeauna lucrurile decurg ca la carte, iar visul frumos se poate transforma intr-o clipa intr-un cosmar.
Pierderea unei sarcini este una dintre cele mai dureroase experiente pentru o femeie, iar unele vedete au aflat asta pe propria piele. Au avut puterea sa vorbeasca despre asta si sa mearga mai departe, iar experientele lor pot ajuta milioane de femei sa treaca mai usor peste o astfel de pierdere.
„Un copil a fost tot ce mi-am dorit in viata asta scurta. Faptul ca am ramas insarcinata a fost un miracol, o experienta pe care nu o voi uita si pe care stiu ca nu o voi mai trai din noi. Am inceput sa cand de cand eram mica pentru ca asta era ca un fel de terapie. Acum, vreau sa fiu sincera si nu vreau sa ascund ceea ce simt. Pentru mine, copilul pe care nu l-am putut avea a facut tot ce i-a stat in putinta.” a declarat Jessie J.

Georgina Rodriguez. „Cu cea mai profunda tristete a noastra trebuie sa anuntam moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simti parintii. Doar nasterea fiicei noastre ne da puterea de a trai acest moment cu putina speranta si fericire. Vrem sa multumim medicilor si asistentelor pentru ingrijirea si sprijinul acordat. Suntem devastati de aceasta pierdere si cerem intimitate in acest moment dificil. Bebe, tu esti ingerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a scris Ronaldo pe Instagram.

Meghan Markle - a povestit recent ca a pierdut o sarcina anul trecut, in luna iulie: ”Dupa ce i-am schimbat scutecul lui Archie, am simtit o crampa ascutita. Am cazut pe podea cu el in brate. Am simtit imediat ca ceva nu e in regula. Am stiut, in timp ce imi tineam in brate primul copil, ca il pierd pe al doilea”. 

Halsey tocmai a nascut primul ei copil, dar s-a luptat ani buni sa devina mama. Artista sufera de endometrioza si a trecut prin doua operatii pentru a putea ramane insarcinata. A povestit ca in 2016 a pierdut o sarcina, chiar inaintea unui concert. 

Chrissy Teigen astepta al treilea copil cu John Legend, iar sarcina a fost una dificila. In septembrie anul trecut, vedeta a ajuns la spital dupa ce a pierdut foarte mult sange. Ea si John le-au dat fanilor cea mai dureroasa veste, chiar de pe patul de spital: medicii nu mai putut sa ii salveze bebelusul nenascut.

Carrie Underwood - a povestit intr-un interviu ca: ”Am ramas insarcinata in 2017 si am pierdut sarcina. Am mai suferit inca un avort spontan in acelasi an si inca unul in 2018”. In 2019, a reusit sa devina mama pentru a doua oara. Artista mai avea un baietel nascut in 2015.

Beyonce - ”Sarcinile pierdute m-au invatat ca trebuie sa invat sa am grija de mine, inainte de a avea grija de un copil. Apoi am avut-o pe Blue si viata mea s-a schimbat. Am murit si am reinviat si am invatat sa fiu mai puternica. 

Pink - a povestit ca, in spatele versurilor piesei ”Happy”, se afla o experienta dureroasa pe care a trait-o in adolescenta. Cantareata avea 17 ani cand a ramas insarcinata pentru prima oara si avea de gand sa pastreze copilul. Organismul nu a ajutat-o si a pierdut sarcina, de aici versurile “Since I was 17, I’ve always hated my body / and it feels like my body’s hated me” .

Nicole Kidman - a declarat pentru Vanity Fair ca: ”Din clipa in care m-am casatorit cu Tom am vrut sa avem copii si am pierdut o sarcina la inceput. A fost foarte traumatizant“.

Mariah Carey - a pierdut o sarcina inainte de a deveni mamica de gemeni. Se intampla in 2008, imediat dupa ce anuntase intr-o emisiune de televiziune ca este insarcinata. 


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006326 (s)