News Flash:

Vremea va fi caniculara miercuri si joi

22 Iulie 2015
1231 Vizualizari | 0 Comentarii
canicula5
Miercuri, vremea va fi caniculara, iar disconfortul termic accentuat, in Crisana, Banat, Oltenia, Muntenia si pe arii mai restranse in celelalte regiuni. Cerul va fi variabil la senin, cu innorari temporar accentuate dupa-amiaza si seara in zona de munte, cu precadere a Carpatilor Meridionali si a Muntilor Banatului, unde pe arii restranse vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.
In restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28 si 38 de grade, iar cele minime se vor incadra intre 12 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest.
LA BUCURESTI
Vremea va fi calduroasa, caniculara in orele amiezii, iar starea de disconfort termic se va accentua. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 35...36 de grade, iar cea minima in jur de 20 de grade.
IN TARA
Vremea va fi caniculara, iar disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, dar in mod special in regiunile vestice si sud-vestice, unde se pot inregistra dupa-amiaza valori termice in jurul a 38 de grade. Cerul va fi variabil in nord-vestul tarii si mai mult senin in rest. Vantul va sufla slab si moderat, cu usoare intensificari in partea de sud a teritoriului. Temperaturile maxime la nivel national vor fi cuprinse, in general, intre 28 si 38 de grade, iar cele minime intre 10 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 25 de grade in Dealurile de Vest. Mediafax.ro

la bucuresti temperatura in tara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006469 (s)