News Flash:

Marturia sfasietoare a fiicei politistului disparut in apele Siretului. “Eroul meu mi-a ordonat sa respir in timp ce ma salva. Asta il implor eu acum!"

22 Iulie 2015
1343 Vizualizari | 0 Comentarii
politistul cu fiica
Mariana Lazar, fiica cea mica salvata de la inec de tatal ei, cms. sef Tomita Lazar, spera inca la o minune dumnezeiasca in privinta tatalui ei, care nu a fost gasit nici pana in prezent in apele Siretului, scrie Adevarul.
Au trecut doua zile si doua nopti de la disparitia in raul Siret a cms. sef. Tomita Lazar, seful Serviciului pentru Actiuni Speciale Vrancea, care a fost inghitit de apele Siretului in timp ce o salva pe fiica sa, iar trupul acestuia nu a fost gasit. Elicopterul trimis si astazi de Inspectoratul General de Aviatie a survolat pe o lungime destul de mare raul, fara insa un rezultat.
In timpul acesta, fiica cea mica a politistului, Mariana Lazar, continua sa spere ca tatal ei este in viata. Pe pagina sa de Facebook, zeci de persoane i-au trimis mesaje de sustinere, altele de condoleante, insa mezina familiei Lazar refuza sa conceapa ca tatal ei nu mai este in viata. In raspunsurile la mesaje, Mariana Lazar relateaza si episodul legat de salvarea sa de la inec.
“Eroul meu mi-a ordonat sa respir in timp ce ma salva. Asta il implor eu acum! Sa respire!!! Sa fie pe un mal si sa respire!!! Inca sper sa fie in viata si am mare incredere in Dumnezeu!!”, scrie tanara. Intr-un alt raspuns, fata politistului erou mentioneaza: “Tatal meu este in viata! Sper din tot sufletul asta”.

mariana lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1097 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004535 (s)