News Flash:

Rezultatele la titularizare in judetul Timis: o nota de 1 si una de 10

21 Iulie 2015
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
titularizarea
A venit si randul profesorilor sa aiba emotii, pentru a vedea ce catedra vor ocupa de anul viitor, ori in ce post vor fi suplinitori – s-au afisat rezultatele la titularizare. Din cei 725 de candidati ale caror lucrari au primit note, 227 au luat mai putin de 5.
Note intre 5 si 6,99 au luat 232 de candidati la concursul de titularizare in Timis, iar note mai mari sau egale cu 7 – 226. Unul dintre profesorii candidati a reusit sa ia chiar nota 1, la Geografie, dar a fost si un profesor candidat cu nota 10 – la Limba Latina. Anul trecut, in judetul Timis au fost trei note de 10.
Examenul s-a dat in trei centre din Timisoara – la Liceul Tehnologic Alimentar, Colegiul Tehnic „Emanuil Ungureanu” si Colegiul Tehnic „Henri Coanda”. Cei mai multi candidati s-au inscris pentru ocuparea posturilor de educatori, respectiv invatatori. Doi dascali au fost eliminati din examenul de titularizare in Timis pentru ca au fost prinsi copiind, scrie tion.ro.
In judetul Timis sunt 2.125 de posturi si fractiuni de posturi si alte 108 posturi titularizabile. Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina cel putin nota 7 atat la proba scrisa, cat si la proba practica/inspectia speciala la clasa in profilul postului.
Pentru angajarea pe perioada determinata (suplinire), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 5 la aceste probe.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009077 (s)