News Flash:

Vremea va continua sa se incalzeasca. PROGNOZA METEO pentru joi si vineri

18 Mai 2016
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda 1
JOI 

IN TARA
Temperaturile maxime se vor incadra intre 15...16 grade in depresiuni si 24 de grade in Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari temporare si ploi slabe, de scurta durata, local in zonele montane si izolat in celelalte regiuni (ziua mai ales in nord si centru, iar noaptea in sud-vest). Vantul va sufla slab pana la moderat.
LA BUCURESTI:
Vremea se va incalzi fata de ziua precedenta, insa valorile termice vor ramane usor sub cele normale pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineata si noaptea. Vantul va sufla in general slab. Temperatura maxima va fi de 21...22 de grade, iar cea minima de 8...10 grade. 

VINERI
IN TARA 
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind normala termic pentru aceasta data. Cerul va avea innorari temporar accentuate la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, iar apoi si in sud si zona de munte, unde local vor fi averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Vor fi conditii de grindina. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu intensificari de scurta durata, in timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 25 de grade, cu cele mai ridicate valori in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse, in general, intre 4 si 14 grade.

joi in tara vineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005550 (s)