News Flash:

Ludovic Orban, inregistrat in timp ce solicita bani

18 Mai 2016
896 Vizualizari | 0 Comentarii
orban2
Deputatul Ludovic Orban i-a cerut unui om de afaceri suma de 50.000 de euro pentru a-si sustine campania electorala la posturi de televiziune, el motivandu-si demersul prin faptul ca "nu vrea nimic de la partid" si ca oricum pretinde putin pentru ca "nu mai e cum era pe vremuri".

In rechizitoriul prin care Orban a fost trimis in judecata de DNA apar pasaje dintr-o convorbire purtata de deputat cu un om de afaceri, dupa ce primul a initiat in nume personal activitati de natura a-i asigura sprijin financiar si mediatic in timpul campaniei electorale.

Astfel, in martie 2016, afaceristul s-a intalnit cu Orban la domiciliul celui dintai, ocazie cu care deputatul i-a comunicat ca are nevoie de 50.000 de euro in numerar, pentru a-i folosi in vederea promovarii imaginii sale ca si candidat la Primaria Capitalei, iar banii erau ceruti in numerar "tocmai fiindca erau... pentru posturi TV".

"Ludovic Orban i-a spus omului de afaceri ca el pretinde putin ca nu mai e cum era pe vremuri. (...) Ludovic Orban i-a spus omului de afaceri sa se gandeasca daca poate sa dea banii: 'te gandesti daca poti sau imi dai un sut in fund'. Ludovic Orban i-a spus ca nu vrea nimic de la partid", se arata in rechizitoriu.


rechizitoriul orban dna sprijin financiar mediatic afaceristul numerar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0832 (s) | 22 queries | Mysql time :0.020954 (s)