News Flash:

VREMEA ramane geroasa

7 Ianuarie 2015
1437 Vizualizari | 0 Comentarii
Desi valorile termice vor marca, joi, o crestere usoara fata de intervalul precedent, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa mai ales dimineata si noaptea, in cea mai mare parte a tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -12 grade in Transilvania si -1 grad in sud-vestul teritoriului, iar cele minime de la -26...-25 de grade in depresiuni pana la -5...-4 grade in Dealurile Vestice. Cerul variabil se va innora treptat in cursul noptii in majoritatea regiunilor, cand va ninge in Crisana, Maramures si pe arii restranse in Transilvania si nordul Moldovei, in timp ce in Banat precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ploaie ce vor favoriza depunerile de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari, in a doua parte a intervalului in zona de munte. In zonele joase de relief, dimineata si noaptea, izolat se va semnala ceata, asociata cu depunere de chiciura.
LA BUCURESTI:
Joi, vremea se va mentine deosebit de rece, geroasa dimineata si noaptea. Temperatura maxima va fi de -8...-6 grade, iar cea minima de -14...-12 grade, mai scazuta la periferie pana in jurul valorii de -16 grade. Cerul va fi variabil, cu innorari spre sfarsitul intervalului, iar vantul va sufla in general slab.
IN TARA:
Vineri, vremea va fi geroasa dimineata in sudul, estul si centrul teritoriului, apoi valorile termice vor creste usor si se vor apropia de cele normale pentru aceasta perioada. Cerul va fi mai mult noros si temporar vor cadea precipitatii in regiunile intracarpatice si local in restul teritoriului. In Maramures, Transilvania, nordul Moldovei si la munte vor predomina ninsorile, iar in celelalte zone vor fi precipitatii mixte ce vor favoriza depunerile de polei, la inceputul intervalului in vest, iar pe timpul noptii in est si sud-est. In nord-vest si in zona Carpatilor Occidentali si Orientali cantitatile de apa pot fi mai insemnate. Vantul va prezenta intensificari in majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, viscolind sau spulberand zapada. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si 7 grade, iar cele minime se vor incadra intre -8 si 3 grade. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005185 (s)