News Flash:

Plumb: Basescu s-a pensionat la limita de varsta

7 Ianuarie 2015
1403 Vizualizari | 0 Comentarii
Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat, marti, ca, potrivit informatiilor pe care le are de la Casa de Pensii, fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat la limita de varsta, el beneficiind si de prevederile legii privind grupa I de munca deoarece a lucrat in conditii deosebite peste 11 ani.
"Din informatiile pe care le am de la Casa Nationala de Pensii, s-a pensionat la limita de varsta, pe data de 4 noiembrie anul trecut. Din cate stiu, tot din informatiile primite de la Casa Nationala de Pensii, beneficiaza si de prevederile legii privind incadrarea in grupa I de munca, datorita faptului ca a lucrat in conditii deosebite o perioada de peste 11 ani" , a declarat Rovana Plumb, raspunzand intrebarilor jurnalistilor.
Ministrul a mentionat ca pensia lui Traian Basescu este stabilita conform legii, in functie de contributia pe care a avut-o la bugetul asigarilor sociale.
Ea a precizat totodata ca pensia nu are legatura cu indemnizatia care i se cuvine, conform legii, lui Traian Basescu in calitate de fost presedinte al Romaniei.
Fostul presedinte Traian Basescu s-a pensionat, cu data de 4 noiembrie 2014, potrivit informatiilor din ultima declaratie de avere a acestuia, postata pe site-ul Administratiei Prezidentiale, in care se precizeaza ca pe lunile noiembrie si decembrie, acesta a incasat 5166 de lei.
Declaratia de avere a lui Traian Basescu este completata cu data de 21 decembrie 2014.
La capitolul venituri, apare informatia ca fostul presedinte al Romaniei s-a pensionat cu data de 4 noiembrie 2014 si ca a incasat 5166 de lei, reprezentand pensia pentru lunile noiembrie si decembrie. Mediafax.ro

traian basescu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1275 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006692 (s)