News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

25 Iulie 2018
872 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie 1

Horoscopul zilei de 25 iulie 2018 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 25 iulie 2018 spune ca astazi nativii din zodia Fecioara iau decizii pe partea sentimentala.

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Berbec pot intampina obstacole in exercitarea functiei, drepturilor, responsabilitatilor la munca. Nativii pot fi vorbiti pe la spate, li se pot pune bete in roate, iar cineva din anturaj incearca sa le ia locul, sa le minimizeze autoritatea si sa demonstreze ca se poate si fara ei. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere nativilor sa aiba grija ce si cu cine vorbesc. Sa fie clari in afirmatii si sa nu se lase influentati de cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Taur trec printr-o etapa de negare interioara, de freamat interior, iar nativii au senzatia ca toate credintele si principiile pe care se bazau in viata nu mai valoreaza nimic. O parte dintre acestia vor avea tendinta sa puna punct unor proiecte care nu-i mai satisfac si sa se indeparteze de persoanele care nu-i mai reprezinta. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere nativilor sa faca analize reci si obiective asupra evenimentelor din viata lor.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Gemeni pot intampina niste blocaje legate de partea financiara. Nativii se pot afla in imposibilitatea de a intra in posesia unei sume de bani legata de proiecte extra sau rezultatti in urma unei investitii. Nemultumiri si neimpliniri care au legatura cu o activitate desfasurata. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni ii indeamna pe nativi sa nu se lase coplesiti de evenimentele actuale si sa caute sa aiba viziune de viitor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Rac pot relua un conflict mai vechi cu o persoana din cercul de cunostinte sau cu un colaborator, cu un partener de afaceri. Contextul astral creat este incarcat de tensiune si nativii isi vor exprima deschis si direct nemultumirile. Horoscopul de azi pentru zodia Rac ii sfatuieste pe nativi sa evite intalnirile cu acele persoane cu care stiu ca au o relatie problematica pentru a nu agrava situatia.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Leu au parte de nemultumiri legate de locul de munca. Posibil ca sefii sa le impuna anumte sarcini sau colegii cu care lucrau la un proiect sa se retraga si sa lase toata munca pe spatele acestora. Cu toate ca vor fi tentati sa faca o rascoala si sa-si spuna punctul de vedere, sa-si apere drepturile, horoscopul de azi pentru zodia Leu ii sfatuieste pe acestia sa fie impaciuitori si sa aiba grija la modul de exprimare deoarece pot rani si deranja, iar situatia se poate intoarce in defavoare lor din alte puncte de vedere.

Horoscop zilnic Fecioara – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Fecioara vor avea de depasit o etapa dificila in relatia sentimentala. Intrigi mai vechi revin in actualitate, nativii isi exprima nemultumirile fata de partener, iar in unele cazuri impun termene limita si se grabesc sa ia decizii. Pentru cei care au copii, contextul astral vine cu neintelegeri si excese de autoritate, cu situatii si evenimente care evidentiaza o greseala mai veche in relatia parinte-copil.

Horoscop zilnic Balanta – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Balanta se preocupa de rezolvarea unor sarcini domestice, activitati casnice care la prima vedere par usoare, comune, dar care se dovedesc a le pune piedici si a le da intreg programul peste cap. Starea generala de indiferenta, plictiseala, se revarsa asupra capacitatii de lucru si vor taragana un proiect, o activitate intreprinsa. In unele cazuri, se poate renunta la un plan legat de locuinta sau de membrii familiei.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Scorpion se vor pune in evidenta astazi la locul de munca, vor uimi prin inspiratie si intuitie, iar cei din jur se vor arata surprinsi de initiativele acestora. Cu tact si incredere in ei au sanse sa-si consolideze imaginea, iar horoscopul de azi pentru zodia Scorpion ii indeamna pe nativi sa nu se sperie de nou si de necunoscut pentru ca toate au un inceput si nimeni nu se naste invatat.

Horoscop zilnic Sagetator – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Sagetator pot intalni obstacole legate de o deplasare, o amanare poate veni pe neasteptate sau la drum pot avea problemele de natura sa-i impiedice sa-si duca planul la capat. Schimb de replici dure si acide cu cei din jur cu care desfasoara o activitate profesionala. Horoscopul de azi pentru zodia Sagetator ii sfatuieste pe nativi sa nu se ambitioneze si sa faca o calatorie, daca simt ca aceasta este contra energiilor, iar daca totusi nu o pot reprograma, sa fie prudenti la drum.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cu Luna in tranzit prin semnnul lor, cei nascuti in zodia Capricorn vor deveni mai sensibili in modul de abordare a problemelor cu care se confrunta. Nota generala este de subiectivism, melancolie si visare, aspecte care nu sunt pe placul nativilor cu atat mai mult cu cat acum au nevoie de luciditate si pragmatism in actiunile intreprinse. Pentru unii nativi, contextul astral creat vine cu imbunatatiri in zona sentimentala.

Horoscop zilnic Varsator – Horoscopul zilei de  25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Varsator nu reusesc sa-si organizeze sarcinile astazi, sunt debusolati si bulversati de niste evenimente petrecute in trecut, dar ale caror urmari incep sa-si acum faca simtita prezenta. Contextul astral favorizeaza nemultumirile, frustrarile si neimplinirile. Horoscopul de azi pentru zodia Varsator ii sfatuieste pe nativi sa incerce sa-si puna intai ordine in ganduri si abia apoi in fapte.

Horoscop zilnic Pesti – Horoscopul zilei de 25 iulie 2018
Cei nascuti in zodia Pesti pot trece printr-o ruptura parteneriala, insa nu casa sentimentala este vizata, ci casa prietenilor si a cunostintelor. Nativii simt ca sunt sufocati de unele persoane din anturaj si vor cauta sa se indeparteze, in unele cazuri fiind destul de acizi in dialog si radicali in luarea deciziei, fapt ce nu neaparat ii caracterizeaza pe Pesti.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1399 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006649 (s)