News Flash:

5 obiceiuri frecvente care te imbatranesc

24 Iulie 2018
716 Vizualizari | 0 Comentarii
sedentarism

Cu totii vrem sa aratam bine sa sa ne mentinem sanatatea si tineretea. Cu toate acestea cei mai multi dintre noi nu stiu ca zilnic fac lucruri care grabesc imbatranirea prematura a organismului atat in interior cat si in exterior.

Iata 5 obiceiuri frecvente care te imbatranesc:

• Fumatul. Este un obicei extrem de nociv pentru sanatatea celui care fumeaza, dar si pentru cei din jurul sau, din casa. Incaperea unde s-a fumat trebuie foarte bine aerisita.

• Stresul. Cand ziua nu va ajunge si treburile pentru birou sau pentru casa nu se mai sfarsesc, atunci nivelul de stres atinge cote maxime.

Foarte multe studii au demonstrat ca stresul cronic declanseaza eliberarea radicalilor liberi, molecule instabile care deterioreaza celulele si sunt responsabile pentru procesul de imbatranire.

Obiceiuri la care trebuie sa renunti ca sa scapi de balonare

De aceea, eliminati din sarcini si concentrati-va pe o singura actiune.

Somnul insuficient. Daca dormiti putin, adica sub 8 ore pe noapte, nu numai tenul va avea de suferit, ci si imunitatea organismului. In plus, toata ziua va veti simti lipsit de energie si de concentrare.

Lipsa miscarii. O viata sedentara inseamna un risc crescut de obezitate, de boli cardiovasculare si nu in ultimul rand de aparitie a diabetului zaharat.

In mod normal, exercitiile fizice regulate ajuta la prevenirea aparitiei acestor probleme de sanatate si cresc speranta de viata.

Cremele pentru ten. In exces, acestea pot dauna pielii. Mult mai bine ar fi sa utilizati produse special destinate tipului dumneavoastra de ten si sa ascultati de sfaturile unui medic specialist dermatolog, atunci cand va alegeti, de exemplu, o crema impotriva ridurilor.


somnul insuficient lipsa miscarii cremele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1219 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007527 (s)