News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna sau nu? Iata ce spune fiecare zodie

5 Martie 2018
904 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zodie

Horoscop 5 martie 2018. Capricornii au motive de nemultumire, mai ales pe plan financiar. Au nevoie de o atitudine constructiva

Horoscop 5 martie 2018 – Berbec
Ai parte de o zi deosebit de interesanta, prin invitatia de a aborda altfel cele mai delicate probleme cu care te confrunti, poate si sub influenta unor persoane mai experimentate.

Horoscop 5 martie 2018 – Taur
Dincolo de motivele de revolta pe care le descoperi acum sau de care iti amintesti, este nevoia ta vitala de armonie in relatiile de orice fel. Tu decizi ce conteaza mai mult.

Horoscop 5 martie 2018 – Gemeni
Poti trece dincolo de unele dintre cele mai ferme limite psihologice pe care tot tu ti le-ai fixat. Vei avea surpriza de a intelege ca ceea ce credeai a fi imposibil nu e deloc asa.

Horoscop 5 martie 2018 – Rac
Poate fi o zi cu trairi mai intense, dar ar fi bine ca acestea sa nu te conduca spre decizii categorice. Exista riscul unor exagerari pe care le vei intelege mai tarziu.

Horoscop 5 martie 2018 – Leu
Chiar daca vei observa ca anumite probleme – de exemplu, cele din familie – se inflameaza, nu ai de ce sa te lasi cucerit de aceasta intensitate, falsa sau exagerata, si sa te pierzi cu firea.

Horoscop 5 martie 2018 – Fecioara
S-ar putea sa ti se para destul de ciudata aceasta zi, mai ales din cauza intensitatii unor temeri care ies la lumina acum, desi credeai ca le-ai rezolvat.

Horoscop 5 martie 2018 – Balanta
Te concentrezi pe schimbarea nivelului de trai, dar fara sa te mai bazezi pe altii. Este o alegere foarte buna, indiferent cat vor dura efectele ei.

Horoscop 5 martie 2018 – Scorpion
Vrei sa fii in forma, dar ceva te impiedica si nu stii nici tu prea bine ce. Este prea mult zbucium in interiorul tau si daca vei sta sa te intrebi pentru ce, vei intelege ca e inutil.

Horoscop 5 martie 2018 – Sagetator
Pot sa apara unele situatii tensionate, dar vor fi usor de gestionat si de depasit. Ziua te invita la cercetarea cauzelor unor probleme de constiinta.

Horoscop 5 martie 2018 – Capricorn
Cu toate ca ai destule motive de nemultumire, mai ales pe plan financiar, ar fi de dorit sa privesti partea buna din orice situatie, ca sa revii la o atitudine constructiva.

Horoscop 5 martie 2018 – Varsator
Este o zi importanta, pentru ca vei avea ocazia de a intelege din diversele situatii, reactii si propuneri care vin de la cei din jur, ca mai importanta decat orice castig este demnitatea ta.

Horoscop 5 martie 2018 – Pesti
Esti un mic intelept cand vine vorba despre a intelege mecanismele complexe ale psihicului celor din jur, dar tie nu iti acorzi la fel de multa atentie. Poate ar fi bine s-o faci.

Daca ti-a placut articolul, te


berbec taur gemeni rac
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004779 (s)