News Flash:

Vrei sa stii daca vei avea o zi buna? Iata ce iti rezerva astrele astazi

30 Octombrie 2017
1104 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala
Horoscop 30 octombrie 2017 – Berbec

Poate fi o zi foarte reusita, in care sa rezolvi cam tot ce ti-ai propus si sa fii multumit de rezultatele acestor eforturi. Singura conditie este sa tii cont de ceilalti in tot ce faci.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Taur

Ai sansa de a ajunge la o intelegere cu unii dintre apropiati, cei cu care ai facut planuri importante. Acum trebuie sa va mobilizati si sa treceti la treaba.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Gemeni

Ai curajul necesar pentru a veni cu initiative care sa ii uimeasca pe cei din jur, dar trebuie sa tii cont si de parerile lor, cele la care ajung dupa ce le trece entuziasmul…

Horoscop 30 octombrie 2017 – Rac

Este o zi pe gustul tau, in mare parte, pentru ca te incurajeaza sa iti exprimi emotiile si sa construiesti ceva frumos pe fondul pozitiv pe care il vei crea.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Leu

Exista o mare diferenta intre ceea ce vrei tu si ceea ce iti permite realitatea, cel putin deocamdata. Degeaba fortezi situatia, nu vei face decat sa o complici si mai mult.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Fecioara

Pe de o parte, ai motive de multumire, pe plan financiar, dar pe de alta, ai motive de suparare, din cauza unor discutii care nu duc nicaieri, cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Balanta

S-ar putea sa inclini spre decizii eronate, mai ales in legatura cu resursele financiare, pe fondul unor nemultumiri pe care le-ai lasat sa devina mai importante decat meritau.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Scorpion

Ai parte de sprijin, asa cum iti doresti, dar si de piedici. Sprijinul nu are de ce sa te incante prea mult, iar obstacolele nu trebuie sa te descurajeze.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Sagetator

Este o zi in care ai putea scapa de sub control anumite reactii, riscand sa strici unele relatii, dar si propria dispozitie, care va fi tulburata de mustrarile de constiinta.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Capricorn

Tu mergi pe un scenariu propriu, iar realitatea il are pe al ei. Risti o mare dezamagire, daca vei insista cu un singur plan, la care tii mortis, in loc sa iei in calcul mai multe variante.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Varsator

Ai nevoie de un sfatuitor care sa te cunoasca bine si sa fie suficient de intelept incat sa nu iti spuna ce vrei sa auzi, ci ce ai nevoie sa stii.

Horoscop 30 octombrie 2017 – Pesti

Esti in elementul tau astazi, numai ca e nevoie si de ceva mai multa atentie ca sa nu te scufunzi in propriile porniri, cum ar fi tendinta de a-ti exprima nemultumirile, exagerandu-le.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1343 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007525 (s)