News Flash:

Vrei sa stii ce iti rezerva astrele astazi? Iata ce spune fiecare zodie

3 Noiembrie 2017
1080 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Berbec

Este o zi dificila, din cauza tentatiei permanente de a depasi limitele pe care altadata le-ai fi respectat fara probleme. Acum consideri ca nu merita sa faci acest efort.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Taur

Ai nevoie de o mobilizare exemplara pentru a nu intra in vartejul inclinatiilor care pot duce la conflicte. Simti o dorinta puternica de a controla totul, inclusiv deciziile si alegerile celorlalti.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Gemeni

Ar fi bine sa ai in minte tot timpul ce trebuie sa faci pentru a ramane pe drumul cel drept. Altfel, te poate invinge destul de usor orice tendinta contrara.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Rac

E foarte simplu sa arunci in capul celor din familie o avalansa de reprosuri si sa le arati cine se face vinovat de problemele tale, dar asta nu va fi de folos nimanui, nici tie, nici celor dragi, si nu va duce la nimic bun.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Leu

Ai nevoie de o doza importanta de autocontrol ca sa tii in frau dorinta de a face o revolutie, peste noapte, in planurile tale de viitor. Nu uita ca planurile acestea implica si alti oameni, iar acestia ar trebui consultati.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Fecioara

Refuzul este starea predominanta a zilei si vei avea ocazia sa vezi in detaliu consecintele acestei tendinte, daca nu dai dovada de diplomatie si intelepciune in tot ce faci.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Balanta

Este important sa tii cont de parerile celorlalti, iar ca sa ajungi acolo, va trebui sa dialoghezi cu ei. Vorbele aruncate la nervi pot rani mai mult decat iti poti da tu seama. Tine cont de asta!

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Scorpion

Planurile tale nu coincid deloc cu cele ale unor adversari pe care ii cunosti prea putin sau deloc. Ar fi bine sa iei in calcul si varianta in care acei oameni vor fi mai inspirati decat tine…

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Sagetator

Neplacerile acestei zile se pot accentua din nimic, dar ai posibilitatea de a interveni si de a regla situatiile care degenereaza. Totul e sa vrei sa faci asta.

 Horoscop 3 noiembrie 2017 – Capricorn

Astazi iti este cam greu sa te abtii de la a ridica tonul si a da replici excesiv de autoritare celor din familie. Poate ar fi bine sa cauti metode de convingere mai elegante. Ai obtine alte rezultate…

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Varsator

De liniste ai nevoie, nu de suprastimularea pe care o cauti. Va trebui sa accepti un alt ritm de activitate, mai lent, mai discret, peste putin timp.

Horoscop 3 noiembrie 2017 – Pesti

Este mai importanta starea ta interioara decat ce planuiesc altii, indiferent cine sunt aceia. Vei avea posibilitatea, la momentul potrivit, sa afli exact ce te intereseaza.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005401 (s)