News Flash:

Vladuta Lupau traieste o viata de lux, dar isi va imbraca viitorii copii de la second hand. Cum au reactionat fanii

21 Ianuarie 2022
418 Vizualizari | 0 Comentarii
Vladuta Lupau

Vladuta Lupau are tot ce isi poate dori o femeie si o artista de varsta ei. Pe plan profesional ii merge foarte bine, chiar daca a fost pandemie, iar pe plan personal nu are motive sa se planga. Tocmai de aceea, interpreta de muzica populara nu exclude posibilitatea de a deveni mamica in curand. 

Vladuta Lupau si-a umit fanii cu planurile ei de viitor. Artista nu sta deloc degeaba si, dupa ce si-a facut ordine in viata profesionala, acum a trecut la cea persoanala. Artista isi doreste foarte mult sa devina mamica, mai ales ca are o relatie frumoasa cu sotul ei si vrea sa se bucure din timp de copilul ei. Chiar daca nimeni nu a pus presiune pe ea pana acum, Vladuta simte ca nu mai vrea sa piarda mult timp pana cand isi va tine in brate propriul copil.

Contrar asteptarii multora, Vladuta nu vrea sa isi creasca odrasla in lux si opulenta, asa cum traieste ea acum. Ba mai mult, Vladuta vrea sa-l invete pe copilul ei sa aprecieze puterea banilor si sa fie inclinat catre munca si responsabilitate. Asta i-a indignat un pic pe fanii din online, mai ales cand au auzit ca are de gand sa-l imbrace cu haine purtate de altii. Vladuta nu si-a motivat alegerea, dar, cel mai probabil, este constienta ca nu este o investitie inteligenta garderoba unui copil mic.

"Imi doresc copii, toata lumea isi doreste copii. Nu mi-ar fi teama de nimic daca as ramane insarcinata. Copilul meu va fi imbracat de la second hand, va avea lucruri ieftine, va merge la ferma, asa spun acum. De ce sa ii cumpar niste ghete scumpe care oricum ii vor ramane mici? Eu asa am fost crescuta. Asa spun acum, ii dau mai putin, ca sa isi doreasca mult. (…) Eu cred ca o sa fiu destul de dura cu copiii mei, dar o sa fie sotul meu care sa ii cocoloseasca. (…) Daca ar fi talentat mi-ar placea.", a declarat artista, pentru wowbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1261 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005365 (s)