News Flash:

Vlad Cosma, citat pentru a se prezenta marti la Parchetul General dupa plangerea depusa impotriva procurorilor DNA Ploiesti

20 Februarie 2018
829 Vizualizari | 0 Comentarii
cosma

Vlad Cosma a fost citat pentru a se prezenta, marţi, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) pentru a-şi susţine plângerea depusă împotriva a patru procurori de la DNA Ploieşti, au declarat surse judiciare pentru agenţia de presă Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Parchetului General, plângerea a fost depusă pe 9 februarie de către de către Vlad Cosma împotriva procurorilor Giluela Diaconu, Alfred Savu, Lucian Onea şi Mircea Negulescu, ultimul fiind recent exclus din magistratură.

Fostul deputat îi acuză pe procurori de compromiterea intereselor justiţiei, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu şi constituirea de grup infracţional organizat.

În urma plângerii depuse de Vlad Cosma, a fost înregistrat un dosar pe rolul Secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului General.

Postul Antena 3 a difuzat mai multe înregistrări prezentându-l pe Vlad Cosma, care a arătat că procurorii Mircea Negulescu şi Lucian Onea au încercat să inventeze dosare în baza unor "probe fabricate" unor oameni politici şi de afaceri, printre care şi lui Sebastian Ghiţă. Totodată, fostul deputat a dezvăluit cum procurorul DNA Ploieşti Lucian Onea i-ar fi cerut să modifice anumite documente şi probe care ar fi fost folosite ulterior în dosar.


vlad cosma p ccj dna parchetului general
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1092 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004693 (s)